"Još je ukus na usnama od svih tvojih go**na": Žestoka poruka Elle Dvornik, svi misle da se odnosi na muža

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ćerka pokojnog Dina Dvornika je pre samo nekoliko dana objavila novi tizer za pesmu, a reći pesme su...procenite sami...

Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, Ela Dvornik i njen 13 godina stariji suprug, Čarls Pirs, nakon što su podneli papire za razvod braka, međusobno su se prijavili za više prekršaja i dela za koja se pred sudom vode postupci.

Nedavno je Ela izbacila tizer za novu pesmu, čiji stihovi su izazvali dosta pažnje, s obzirom na to da mnogi smatraju da se odnose upravo na Čarlsa:

- Još je ukus na usnama od svih tvojih go**na koje sam gutala jer sam verovala da još volim te, volim te, 'ajde goni se, goni se ti i ta tvoja ku**a, ne želim da znam za vas dvoje. Crknite, odje**te. Ja znam da si ti sve što ja ne trebam. Idem van jer ulice, jer ulice, ulice zovu me.

Inače, Čarls Pirs, britanski biznismen, odlučio je da tuži Elu Dvornik, zbog kuće u Balama. Prema tamošnjim papirima, Ela je jedini vlasnik kuće u Balama.

- Beleži se spor radi utvrđenja i podele bračne imovine, koji se vodi između tužitelja Pirsa Patrika Čarlsa Pirlesa i tužene Dvornik Pirs Ele - glasila je beleška iz jula ove godine, preneo "Index.hr".

(Telegraf.rs)

Video: Ela Dvornik urnebesno "skinula" Jelenu Karleušu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA