Oglasio se Brendonov otac nakon što mu je sin otvorio profil na sajtu za odrasle

 
J. S.
J. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Stranica koja se bavi komentarisanjem rijaliti učesnika pronašla je Brendonov profil, a u komentarima objave mnogi su poručili da je bivši zadrugar prelep, te da je već sada lepši od većine devojaka

Rijaliti zvezda Branislav Radonić Brendon otvorio je sajt za upoznavanje na kojem se predstavlja kao trans žena Milica.

On je takođe napomenuo da ima 30 godina, kao i da je otvoren za intimno druženje, ali isključivo u njegovom stanu koji se nalazi na Novom Beogradu.

Stranica koja se bavi komentarisanjem rijaliti učesnika pronašla je Brendonov profil, a u komentarima objave mnogi su poručili da je bivši zadrugar prelep, te da je već sada lepši od većine devojaka.

Ovim povodom oglasio se i Brendonov otac Radica Radonjić, koji je prokomentarisao sinovljev postupak o kojem danas svi pričaju.

- Nisam video i ne zanima me. Brendon ima svoj život i ja se ne mešam u to što on radi. Mi smo u normalnim odnosima, redovno se čujemo i viđamo, ali nisam upućen u njegove sklonosti i navike - kaže Radica za Informer.

Inače, Brendon se najpre pojavio u rijaliri programu "Veliki Brat", i tada nije imao nijednu estetsku korekciju na sebi. Važio je za pravog zavodnika, i mnoge žene su ludele za njim.

(Telegraf.rs)

Video: Opšti haos u Zadrugi: Brendon doveo Miljana do ludila, zadrugari nasrnuli na njega i oborili ga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    5. decembar 2023 | 19:34

    Kuku,sta je ovo!?

  • Dana

    5. decembar 2023 | 19:52

    Da si moj, ja bi te se odrekla i nikad više ne bih želela da čujem za tebe! E moj oče, ne mešaš se u njegov život, verovatno se nisi mešao otkad se rodio, i sad imsš za sina ovo čudo!

  • Vodolijax

    5. decembar 2023 | 19:37

    Jadnog oca treba ostaviti na miru......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA