Drugarica iz školskih dana otkrila nepoznate detalje o Priji: Zadirkivali su je, devojčice su bile ljubomorne

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 15

Njena sugrađanka ističe da je Aleksandra Zagreb prvi put posetila 2009. godine, kada je došla na izlet

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović/Foto: Nikola Anđić

Pevačica Aleksandra Prijović danas je jedna od najvećih muzičkih zvezda u regionu.

Prija, koja puni hale i klubove po Balkanu i šire, svoj put započela je u Belom Manastiru u kojem je pohađala osnovnu školu.

Njeni roditelji Borka i Nedeljko su se razveli dok je bila mala pa je pevačica ostala da živi sa majkom u Hrvatskoj.

Aleksandrina poznanica iz osnovne škole "Dr. Franjo Tuđman" u Belom Manastiru, za 24.sata.hr otkrila je kako su se vršnjaci nekada ponašali prema Aleksandri.

- Kuća u kojoj je živela bila je u blizini romskih porodica, deka joj je bio Rom. Zbog toga su nekada znali da je zadirkuju i to najčešće devojčice... Bile su ljubomorne - priseća se ona, a o teškom detinjstvu i deki ranije je pričala i sama Aleksandra.

- Aleksandra je oduvek imala talent za pevanje, a i bila je lepuškasta devojčica - priča devojka koja Aleksandru poznaje iz školskih dana.

Prijovićeva je danas rekorderka Arene Zagreb, a glavni grad Hrvatske posetila je 2009. godine, kada je bila na školskom izletu.

Tada je s razredom i nastavnicima posetila zagrebačku katedralu, Trg bana Josipa Jelačića i Tehnički muzej Nikole Tesle, kao i tadašnju luku Pleso.

Aleksandrina poznanica iz djetinjstva ističe kako su deca srpske nacionalnosti uglavnom išla u D razred, a Aleksandra je bila razred A i bila je odlična učenica.

- Jako me nervira kad ljudi misle da samo zna da peva. U školi je bila odlična učenica. Malo povučenija dok ne upozna društvo, ali oduvek talentovana za pevanje - priča ona.

Aleksandra Prijović je ostala u kontaktu s ekipom iz škole.

- Leti je išla kod tate u Srbiju, tako da se tad nismo puno družili. Ali dok je trajala škola, imali smo jedan park u kojem smo se okupljali i razgovarali, igrali se. Često bi nam i zapevala - priča poznanica.

Aleksandru je osnovna škola povezala s današnjom najboljom prijateljicom Draganom.

- One su baš iskrene prijateljice. Dragana nije iz estradnog sveta, ona je domaćica iz malog mesta. Aleksandra ne pati od slave. Draganu je pozvala na svoje beogradske koncerte i tad joj je platila smeštaj u luksuznom hotelu - otkriva Prijina poznanica.

Pevačica često posećuje majku Borku u Belom Manastiru, u kojem je nitko ne doživljava kao zvezdu.

- Kad ima nastupe blizu Belog Manastira, dovede sina kod mame Borke, a i ona sama bar jednom mesečno dođe. Kroz grad hoda potpuno opušteno, u trenerci. Uvek pozdravi sve, popriča... Nikad nije glumila zvezdu. Ostala je prizemna i skromna cura - ispričala je ona.

Osnovnoškolska poznanica govori da je mama Borka bila prava zvezda u Slavoniji i da joj je jasno od koga je Aleksandra nasledila talent za pevanje.

- Mama Borka je pre stalno nastupala po Slavoniji. Svi su je znali i sve je zabavljala po lokalnim restoranima i kafićima. I ona dobro peva pa je jasno od koga je Aleksandra nasledila talent - kaže ona za 24sata.hr.

(Telegraf.rs)

Video: Prija za Telegraf o haosu na prvom koncertu u Zagrebu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нерон

    2. decembar 2023 | 17:48

    А јел мрднула даље од основне школе? О једној певаљки пише се толико као да је са нечим задужила човечанство...

  • Ђурађ

    2. decembar 2023 | 17:31

    Јел из она прва три разреда основне ?

  • Dex

    2. decembar 2023 | 16:52

    Jooooj skola Dr Njofra Tudjman

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA