"Ćero moja, borcu moj, moje rame za plakanje..." Luna snimkom iz porodičnog doma naterala suze na oči

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Luna često objavljuje trenutke iz svog doma na društvenim mrežama

Bivša rijaliti učesnica i jutjuberka Luna Đogani je ljubiteljka životinja, pogotovo pasa, što govori činjenica da ljubimicu Loli ima u svom domu.

Luna svoju ljubimicu smatra članom porodice, a sada je podelila dirljiv emotivni snimak jer je Loli proslavila osmi rođendan.

Đoganijeva je u više navrata isticala koliko joj je Loli važna, a sada je napravila video i naglasila kako je ona njen borac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

- Srećan 8. rođendan mojoj ćeri, mom drugu za plakanje, smejanje, kućnom ljubimcu, prijatelju, podršci, mojoj Loli. Mom borcu! Najlojalnijem psu, najhrabrijem i najboljem! Hvala ti što si me uvek verno čekala.... i što si izabrala baš mene da budem tvoj životni saputnik! Nema veće sreće od toga što smo uspeli da te oživimo i produžimo ti još, daće Bog, dosta godina života sa nama! Želim da moja deca odrastu što više sa tobom da uvek pamte kakvog prijatelja su imale pored sebe! "Vama je pas samo neki deo života prijatelj, a vi ste psu ceo život prijatelj" - napisala je Luna.

Luna je, takođe, podelila sa svojim pratiocima i delić slavlja, a posebnu pažnju privukla je improvizovana torta u obliku piletine za Loli, ali je i pokazala kako je njena starija ćerka Mia morala da oduva rođendanske svećice.

(Telegraf.rs)

Video: Luna Đogani ponovo na "remontu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA