Džejla Ramović priznala da je prebolela bivšeg dečka: "Ja do sada nisam davala druge prilike"

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Džejla je nedavno izašla iz duge veze

Pevačica Džejla Ramović aktivna je na društvenim mrežama, ali svoj privatni život vešto krije, retko o njemu govori i trudi se da intimu zadrži iza zatvorenih vrata.

Nekadašnja pobednica takmičenja "Zvezde Granda" je nedavno izašla iz duge veze, a sada je otkrila da li joj je bilo teško da preboli raskid, kao i da li bi dala drugu šansu.

- To je završena priča, preboljen je. Često imam tu nedoumicu za razne stvari i uvek kada nečemu treba da dam drugu šansu uvek pomislim: „To je kao da bivšem daješ drugu šansu“. Verujem da ljudi mogu da se promene, ali ja nisam u ljubavi do sada davala druge prilike - istakla je Džejla za Grand.

Podsetimo, Džejla je nedavno za domaće medije otkrila detalje svog života, svom životu u Španiji, ali i u Sarajevu.

- Nisam ja samo u Srbiji, poslovno sam ovde, ali sam dosta vremena u Sarajevu. Donedavno sam živela u Barseloni, a sad sam se vratila na staro. Sad je mnogo lakše, imam onlajn predavanja, lap-top je stalno sa mnom. Roditelji žele da završim fakultet, nikad nisam ni htela da prekinem. Svesni su da je bolje da studiram onlajn, roditelji su od početka verovali u mene, imamo zdrav odnos - govorila je Džejla, pa dodala:

- Nisam zaljubljena, ali sam bila. Nije me uzdrmao raskid. Na nekim poljima ide, a na nekim ne. Promenljiva je situacija. Nemam tip, ali mora da bude ambiciozan i da se trudi, da radi. Mora da bude jači od mene emotivno. Ja, evo, pet dana već plačem. Za sve ikad! Šta god vidim, šta god pročitam, baš sam ranjiva ovih dana - rekla je mlada pevačica za Blic.

Video: Džejla Ramović kao boginja! Pojavila se kao gost na Prijinom koncertu, od lepote publika ne trepće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA