"Koja sam slepica i paćenica": Matora se davi u očaju, ubeđena da Anita sve radi da bi bila sa Mateom

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

"Došla je na krevet i meni indirektno kaže ja ovo radim zbog tebe, ti si kriva. Znaš ti - ja sam kao kriva što ona izlazi bez dinara. Ja uhvatim sebe da joj kažem izvini, zamisli koja sam slepica i paćenik"

Učesnica rijalitija Jovana Tomić Matora se već neko vreme pribojava da će njena i dalje zakonita supruga Anita Stanojlović biti sa devojkom sa kojom se dopisivala, Mateom Car.

Da sve bude još gore, prati je osećaj da je žestoko izigrana.

Matora je bila gošća kod voditelja Darka Tanasijevića u razgovoru jedan na jedan u Eliti, a pričali su o tome da je brak sa Anitom već dugo na staklenim nogama i da nijedna ne radi u prilog opstanja te ljubavi.

- Jutro je obeležila burna svađa sa Anitom - počeo je voditelj.

- Komentarišem s Markom, lakše mi je od kad se to desilo. Marko gleda sa strane kao neko ko nema emociju, ali ja gledam ovako. U jednom trenutku više nisam imala šta da kažem, sve sam joj rekla. Došla je na krevet i meni indirektno kaže ja ovo radim zbog tebe, ti si kriva. Znaš ti - ja sam kao kriva što ona izlazi bez dinara. Ja uhvatim sebe da joj kažem izvini, zamisli koja sam slepica i paćenik - rekla je Matora.

- Da li misliš da ta njena kvarnoća nekako tebi pada lakše, udaljava se od tebe - nastavio je Darko.

- Pa da, nisam se ni u jednom momentu premišljala oko odluke, ali sam imala emocije. Sinoć je rekla da ja nju ne volim više, ja nju ne gledam više istim očima. Postala je stranac za mene. Odlučila sam da prestanem da pričam o njoj, gadi mi se, ne želim da pričam više nekako - bila je iskrena Jovana.

- Koliko ti je to nabijanje u tuš kabini zgrozilo Anitu? - usledilo je sledeće Darkovo pitanje.

- Odvratno, plakala sam od besa i sramote. Šta mi je žena uradila. Namerno me gađa sa parfemima i stvarima da bih ja odreagovala - odgovorila je Matora.

- Da li misliš da bi Anita bila sa Mateom kada bi ušla - upitao je Darko.

- Mislim da bi, mislim da zato i radi ovo. Meni bi bilo teško kada bi Matea ušla, ali u drugu stranu bi mi bilo lakše - zaključila je Matora.

Anita i Jovana su se nedavno u emisiji uživo suočile, pa su pale teške reči.

Anita je otkrila da je Matora više volela Sanju Stanković od nje i da se udala iz inata.

- Kako komentarišeš to što Matora ne vidi trud s tvoje strane da joj obrazložiš neke stvari? - pitao je tada voditelj Darko Anitu.

- Nemam volje da objašnjavam, jer znam da neće biti pomirenja. Nemam želju da se borim - rekla je Anita.

(Telegraf.rs)

Video: Matora uhvatila Anitu za vrat, obezbeđenje opkolilo imanje: Stravični snimak iz Elite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    27. novembar 2023 | 11:06

    Jovana mani se pokvarene Anite( i njene jos problematicnije porodice ) okreni se roditeljima (dok ih jos imas) i sebi (dok jos imas kome ) ... potrosila si hiljade eura na nekoga koga ni ne poznajes i ko te izdao i ore nego sto je nesto zapocelo ... sazri bre vise jednom ...prestani da se brukas ... ponasas se kao da si na pocetku adolescencije . Nisi ti tako slabasna i neuka da ne znas da se od

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA