Oženio se sin Dragoslava Kosmajca! Žena mu nije Srpkinja, a pred Daninom lepotom svi padaju

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mladi Kosmajac i Ukrajinka Dana upoznali su se proletos u Majamiju, gde Lazar često putuje

Sin pokojnog kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca, Lazar Kosmajac, oženio se samo tri dana nakon što mu je na kuću na Zvezdari prvi put bačena bomba.

Naslednik čoveka kog su zvali "srpski Eskobar" i koji je u jednom trenutku okarakterisan kao najveći narko diler na ovim prostorima, sklopio je građanski brak sa atraktivnom Ukrajinkom u restoranu na Zvezdari, nedaleko od porodične vile koja je samo nekoliko dana ranije vrvela od policije zbog eksplozivnih naprava.

Mladi Kosmajac i Ukrajinka Dana, koja se na Instagramu predstavlja kao influenserka, upoznali su se proletos u Majamiju, gde Lazar često putuje. Vrlo brzo, Dana je ostala u drugom stanju. Ovo je ujedno bio razlog da sve ostavi i preseli se u Srbiju.

Trudnički stomačić premijerno je pokazala na venčanju Kosmajčevog porodičnog prijatelja u Francuskoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @danadsk

Blistala je u uskoj haljini ponosno držeći za ruku svog izabranika, a ovo im je bilo i prvo pojavljivanje pred porodicom i prijateljima.

Mladenci su se odlučili za intimno venčanje bez slavlja. Ceremoniji sklapanja braka prisustvovali su samo kumovi i to na insistiranje mladoženje budući da se trudi da živi što povučenije, te da se o njemu što manje piše. Ipak, to mu nikad nije polazilo za rukom.

Lazar Kosmajac nije završavao u tabloidima samo zbog kontroverznog oca, već i zbog svog burnog ljubavnog života. Bio je u vezi sa Mirkom Vasiljević, jednom je uslikan sa bivšom suprugom Vladimira Stojkovića, Bojanom Rajić, iako ona o tome nikada nije govorila. Navodno se zabavljao i sa pevačicom Marinom Tadić.

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA