"Ne možeš da držiš mamu za suknju": Vesna progovorila o snimku na kom Nikolija plače i spominje je

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Vesna je o tom Nikolijinom obraćanju prvi put progovorila u emisiji "Amidži šou" na Pinku

Nikolija Jovanović uzburkala je javnost kada je na društvenim mrežama objavila snimak na kom plače i obraća se hejterima koji su je upoređivali sa njenom majkom Vesnom Zmijanac. 

Mlada pevačica tada je ispričala nešto što se danima komentarisalo na mrežama.

- Moja mama ne peva bolje od mene, ona peva bolje od svih. Jasno? Ne pevam kao moja mama i ne kuvam kao moja mama, ali sam ja bolja mama nego moja mama. Ja sam obrazovanija nego moja mama. Ja sam bolja žena nego moja mama.A znate zašto? Zato što je ona moja mama. Nju nije imao ko da nauči, a mene jeste - ona. Ona me je naučila da budem bolja mama. Tako da, j.... se vi svi sa vašim komenarima i upoređivanjem - rekla je tada Nikolija.

Vesna je o tom Nikolijinom obraćanju prvi put progovorila u emisiji "Amidži šou" na Pinku.

- Ona to misli, sada shvata i ona da to nije baš tako lako biti majka pevačici... Ne može i jare i pare, ne može, sine, da te majka školuje po belom svetu, da ti kupi ovo, da ti kupi ono i da mamu držiš za suknju, kao što ni njoj nije lako sada, vidi i sama. A ono vreme moje i ovo njeno nije ni blizu - rekla je Vesna.

Ona je potom otkrila i šta je Nikolija nasledila od nje.

- Nikolija je od mene nasledila ljubav prema muzici. Zna da kuva, ali se folira, dok sam ja živa, pravi se luda. Zna, i to dobro! Ja sam brbljiva, ali znam i da se namunjim malo, a ona kad se namunji, to je veselo.

Često se piše o Vesninom odnosu s zetom Reljom Popovićem, a na šaljivo pitanje koje joj je voditelj pročitao, da li mu je nekad kao greškom sipala so u kafu, pevačica je odgovorila:

- Nisam nikada, to je moja ljubav, moje srce.

(Telegraf.rs)

Video: Kakav gospodin: Gest Merlinovog sina oduševio masu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARS

    23. novembar 2023 | 11:42

    E ovo je tuga kad dete poznate pevaljke pokušava da je nadmaši majku a za koju niko ne bi ni znao da joj majka nije toliko poznata ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA