Kad je ona pustila glas, Arena se tresla! Merlin je izveo na binu, pa zajedno izveli duet svih vremena

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Oduševila beogradsku publiku

Nijedan od četiri koncerata Dina Merlina u Štark Areni u Beogradu, nije prošao bez gostovanja pevačice Ivane Banfić.

Merlin je svako veče sa posebnom pažnjom najavio i predstavio publici, a zatim sa njom izveo jedan od najlepših dueta svih vremena, "Godinama".

Ivana je i večeras blistala, ovoga puta u žutoj haljini sa dubokim šlicom i krupnom mašnom, koja je istakla njenu figuru.

Podsetimo, hrvatska pevačica Ivana Banfić bila je na vrhuncu muzičke karijere, a onda se povukla od sjaja reflektora i život nastavila na selu, sa suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom.

Posvetila se životinjama i prirodi, a na Instagramu neretko iznenadi pratioce fotografijama sa svoje farme. Tako je često možemo videti u prirodnom izdanju, sa gumenim čizmama i lopatom u ruci kako čisti seno, okopava, sadi i slično.

Ipak, muzičku karijeru nije potpuno batalila. Njen i Merlinov hit "Godinama" i dalje je među slušanim pesmama, a pevač je često ugosti na svojim koncertima.

(Telegraf.rs)

Video: Kakav gospodin: Gest Merlinovog sina oduševio masu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasko

    23. novembar 2023 | 06:38

    Koje licemjerje hrvati ne vole cajke, a Srbija će pustiti i samog vraga da zavodi srpsku omladinu. Dozvoliti nekome tko je opjevao ratnoga zločinca Dudakovića da pjeva u Beogradu je za svaku osudu. Trovanje omladine tim malim uglađenim čovječuljkom e neka nam je tako kako i jeste.

  • Bibi

    23. novembar 2023 | 07:56

    Sramota,ozbiljna sramota za Srbiju i Beograd. Dozvoliti da oni pevaju je bezobrazluk vlasti i ponizavanje vecinu gradjana Srbije.

  • Maša

    23. novembar 2023 | 08:28

    Ovi komentari su postali baš naporni. Svako ko je otišao na koncert je to svojevoljno uradio. Lično nisam bila na koncertu ali ni ne osuđujem bilo koga ko je bio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA