"Spremila sam joj sve što voli, a ona ne zna ni kad nam je slava!" Marija besna kao ris oplela po ćerki

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Marija je podržala ovu odluku i otkrila da se prva njena ćerka ponašala neprimereno

Marija Kulić ne krije da je užasno razočarna u ponašanje svoje ćerke Miljane Kulić koja ne zna ni kada slavi krsnu slavu. 

Naime, Veliki šef je doneo odluku da od sada ukida sve proslave zadrugarima, jer iste koriste samo da bi pokupili hranu i sakrili je u štek.

Marija je podržala ovu odluku i otkrila da se prva njena ćerka ponašala neprimereno.

- E svaka čast, Velike šefe, za kaznu, samo što će ispaštati i oni koji znaju da ispoštuju proslavu. Ja sam sve sama spremala jer znam da voli kad ja skuvam, i tortu joj pravila i kolače, sarme, paprike, sve, a ona i ne zna koji je datum, ni da nam je slava. Dolazi poslednja u pidžami, hranu nije ni pogledala, tako da nije ispoštovala ni mene - počela je ona i dodala:

- Više joj ne šaljem domaće, samo gotovo. Ona ne zna ni da se obraduje i zato više neću da se trudim. Ja ne mogu da jedem, a da ne pošaljem njoj za slavu, a ona ništa nije probala, pojeo ko je stigao - napisala je Marija na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

(Telegraf.rs)

Video: Marija Kulić nezadovoljna Miljaninim ponašanjem u rijalitiju: "Malo je skrenula sa svog puta"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA