Nova pravila u Eliti: Veliki šef doneo žestoku odluku i kaznio zadrugare

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

On je doneo odluku i poslao je pismo zadrugarima u kojem ih je obavestio da je zbog njihovog ponašanja ukinuto organizovanje proslava u rijalitiju

Veliki šef ne toleriše ispade učesnika "Elite", zbog čega su sada kažnjeni.

On je doneo odluku i poslao je pismo zadrugarima u kojem ih je obavestio da je zbog njihovog ponašanja ukinuto organizovanje proslava u rijalitiju.

- Elito, ne možemo da se ne osvrnemo na generalno ponašanje i vaš odnos prema slavama i rođendanima koji se organizuju u Eliti. Sveukupni utisak je da većini vas zapravo takvi događaji služe da pokupe što više hrane i odnesu je i posakrivaju po budžacima i ćoškovima, a proslava kao takva retko koga zapravo zanima - počeo je Veliki šef i dodao:

- Takođe, čestike koje dobijate, a čitate ih u sebi i pod jorganima su postale potpuno besmislene za gledaoce koji samo mogu da nagađaju šta su vam vaši najbliži poručili i napisali. Pre svega, želimo da nagradimo učesnike koji su juče ostali na slavi i nije im bilo jedino bitno da pokupe hranu i legnu pod ćebe ni malo ne razmišljajući ni o onima čija je proslava a ni o gledaocima, čak ni o poštovanju pravila života u Eliti. Stoga, će sledeće nedelje odabrani biti samo sedam učesnika: Ša, Miona, Teodora, Aneli, Vivijen, Uroš i Vanja. Oni će osim života u kući Odabranih imati i sve dodatne privilegije kako bi im život bio što lepši. Ali to nije sve… S obzirom na to da veliku većinu učesnika proslave apsolutno ne zanimaju i da ih posećuju samo da bi dopunili svoje štekove sa hranom, doneli smo odluku da do daljnjeg ukinemo organizovanje istih. Ukidanje proslava podrazumeva slavlja svih vrsta kao i svega što uz to ide. Nećete više dobijati ni čestitke, ni poklone ni hranu od svojih najbližih. U narednom periodu, sve dok ne donesemo drugačiju odluku ćete imati jedino žurku utorkom uveče i to samo ukoliko budete učestvovali u ovom provodu - stoji u pismu Velikog šefa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @samo.realno6

(Telegraf.rs)

Video: Matora uhvatila Anitu za vrat, obezbeđenje opkolilo imanje: Stravični snimak iz Elite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA