Snimila je sa Merlinom jedan od najlepših dueta, a sinoć se krila u Areni: Mnogi nisu videli da je došla

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 16

Balkanska zvezda došla je u crnom, od glave do pete

Dino Merlin Arena koncert Dino Merlin/Foto: Milena Đorđević

Slovenačka zvezda Senida Hajdarpašić, poznata kao Senidah, sinoć se pojavila u Štark Areni, na koncertu Dina Merlina.

Pevačica je poznata po tome što nema estradna prijateljstva i retko je možemo videti na javnim događajima, ali sa Merlinom ima poseban odnos, koji se rodio kada su snimali duetsku pesmu "Dođi".

Pesma "Dođi" je izazvala snažne reakcije kod publike u regionu, a pevačica je jednom prilikom rekla da je saradnja bila "pun pogodak".

- Ova saradnja nosi mnogo toga. Volim kad se pomeraju granice u muzici i verujem da smo napravili pun pogodak ovim duetom. Mogu reći da su mi 2020. godinu, između ostalog, obeležili i saradnja i snimanja s Dinom. On je poseban umetnik, čijoj muzici se divim i volim taj perfekcionizam kod njega - rekla je Senida tada i otkrila da joj je još od najranijeg doba san bio da sarađuje sa njim.

- Često se prisećam mog detinjstva, pa i tinejdžerskih dana, kad sam stalno slušala Merlinovu muziku i zamišljala kako li je to pevati s njim. Kad god sam putovala iz Slovenije ka Crnoj Gori s mamom i sa sestrom, uvek smo slušale njegove pesme i pojačale do maksimuma. To baš pamtim kao jednu iskrenu želju odmalena. Tako da sam danas svedok da sve u šta iskreno veruješ i želiš, uz veliki rad i posvećenost će se ostvariti, kad dođe vreme za to - ispričala je Senidah za Avaz.

Senidah se juče pojavila na koncertu Dina Merlina, ali je pokušala da se sakrije od paparaca i novinara.

Došla je u dugoj, crnoj bundi, nosila je crveni karmin i bila je vidno raspoložena. Na glavi je imala interesantan detalj, elegantnu crnu kapu, a u Areni je koncert posmatrala iz lože, gde se krila od medija i fanova, kako bi u miru uživala u koncertu.

Pevačica je bila u ženskom društvu, a po objavama na Instagramu čini se da se dobro zabavila.

(Telegraf.rs)

Video: Dino Merlin emotivnim govorom "raznežio" publiku: "Je l ovo moj Beograd?"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nes

    19. novembar 2023 | 12:39

    Ovome je trebalo zabraniti ulazak u Srbiju, a ne da pišete o njemu kao da je neki normalan i miroljubiv čovek. On je dno dna kao čovek bez obzira kako peva. Obično kažu "Ko peva zlo ne misli", što u njegovom slučaju nije tačno.

  • Mladen

    19. novembar 2023 | 13:13

    Pevao Armiji BIH u ratu od 1992-95.

  • Срб

    19. novembar 2023 | 15:23

    @ salko Баја је институција за овог муџахедина А што се подписујете мерлин сенидах јер се стидите својих имена Баја није обилазио логоре као дино јер просто нисмо имали логоре Ми водимо одбрамбене ратове ксо прави Српски витезови Али тешко да ће босанчерос то укапирати

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA