"Da je moje dete, ja bih se ubio...": Maca žestoko isprozivao Desingericu, osudio njegovo bahato ponašanje

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Otkrio šta bi radio kada bi njegovo dete išlo na Despićeve nastupe

Glumac Dragan Marinković Maca, poznato je svima, nema problem da iznese iskreno mišljenje na svaku temu.

Bez dlake na jeziku, Marinković je sada pričao o novom talasu muzike i kontroverznom Dragomiru Despiću Desingerici, koji je postao poznat po tome što "krsti" patikom ljude na nastupima i gađa ih pocepanom čarapom. Ovaj fenomen Mace je prokomentarisao rečima:

- Frajer se izuo, krompir na čarapi, treba uvek da budeš spreman. Nikad ne znaš, moraš uvek imati čiste gaće, ne dao ti Bog, krompir! Stavi nogu smrdljivu sa krompirom i ovaj se snima, svr*ava, isto kao da se zadovoljava - rekao je Maca, pa otkrio kako bi reagovao da njegovo dete ode na nastup ovog izvođača.

- Ja ne znam, da je moje dete, ja bih se samoubio. Stao bih i zamislio se... Ma, ne znam šta bi. Zahvalio bih se sinu i rekao: "Izvini, sine, nisam dobar za tebe, ti se mene odrekni, ja se tebe neću, jer sam te ja za*ebao - istakao je Marinković za Informer.

Podsetimo, Dragomir Despić Desingerica je otac devojčice koja ima dve godine, u intervjuu za Telegraf priznao je šta bi radio da njegovu ćerku jednog dana neko udara patikom po glavi.

- To je moj gas, to se sigurno neće desiti. "Krštenja" isključivo radim ja, mislim da se ljudi ne bi krstili kod drugih ljudi, osim isključivo kod mene, drugi izvođači ne znaju to da rade. Jedino ako neko prođe moju školu, onda može - istakao je Despić, a ceo intervju poslušajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica i Pljugica se rastaju, ali ih jedna stvar spaja: Lule otkrio kako će dalje nastupati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA