Neočekivano! Sanja objavila fotku u čipkastom vešu i pokazala čime raspolaže, svi se pitaju da li je slučajno

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Stomak je doveden do perfekcije, a atributi su definitivno mnogima pomutili um

Mlada zvezda Sanja Vučić definitivno izgleda boje nego ikad, pa je zbog toga obradovala fanove vrelom fotkom.

Iako nemamo priliku da je vidimo u ovom izdanju, Sanja je prvi put objavila malo provokativniju verziju sebe, i malo je reći da mreže "gore".

Sanja je pozirala na ivici kreveta, sa podignutom majicom i čipkastim vešom.

Stomak je doveden do perfekcije, a atrubuti su definitivno mnogima pomutili um, te nema sumnje da se Sanji isplate treninzi, kao i zdrav način đivota, iako je i sama istakla da se često muči jer obožava hranu.

Ona je nedavno progovorila i o dečku, koji kako navodi, voli da je oblači i svlači.

- Novi dečko voli da me svlači, ali i da me oblači! Ima više garderobe od mene i savetuje me šta da obučem. On je uglavnom stilizovaniji od mene! Zna bolje da se obuče, tako da se često savetujem s njim. Voli da me svlači, ali i da me oblači! On ima veći garderober, nećete verovati! Ali počela sam u poslednje vreme i ja da ga punim stvarima koje nosim na nastupima, a i onim za svakodnevni život. Trudim se da jednu odevnu kombinaciju ne ponavljam i da u tom smislu uvek budem na visini zadatka. Imam sreću što mi je najbolja drugarica i stilistkinja, tako da možemo svakog dana da razmišljamo o kombinacijama - istakla je Sanja za Pink.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA