Matorin otac van sebe: "Anitu neću da vidim! Kad kupujete kuče ili mače, vi tražite pedigre, samo ću to reći"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

"Samo želim da se otkačim", rekao nam je on

Jovana Tomić Matora doživela je razočarenje kada je saznala za prevare koje je počinila njena supruga Anita Stanojlović.

Jovana je zatražila razvod, a od tada svađe ne prestaju. Povodom toga oglasio se i Jovanin otac Hranislav za Telegraf koji je otkrio da je pod lekovima.

On nam je najpre priznao da neće podnositi tužbe jer želi da se potpuno odvoji od trenutne situacije.

- Tužbe nemam nameru da podnosim. Ona je bila ovde dan pred ulazak u rijaliti. Mi nismo želeli da je vidimo uopšte, ali tada smo prihvatili. Ja sam se pozdravio normalno, sedela je sa majkom ispred, ali posle svega ovoga neću da je vidim - rekao nam je on misleći na Anitu.

Hranisav nam je rekao i da nije bio u bolnici kako se navodilo, ali da jeste pod lekovima.

- Ne, nisam bio u bolnici, ali jesam pod lekovima. Kao što sam već rekao, majka joj je van sebe. Kad idete da kupite mače ili kuče vi tražite pedigre, samo ću to da vam kažem. Samo želim da se otkačim - rekao nam je on.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako danas izgleda porodična kuća Jovane Tomić Matore u Železniku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokara

    17. novembar 2023 | 13:55

    A tvoja ćerka-sin ili šta je već ima odličan pedigre

  • Joca

    17. novembar 2023 | 13:38

    Ajde molim te.pa i zivotinju sa pedigreom kad kupujes naletis na blesavu.kakve veze ima pedigre sa bilo cim?.matora ima pedigre jel?samo ne znam koji???

  • Olja

    17. novembar 2023 | 14:05

    Ova Anita je talantovana za manipulaciju i nje bi trebalo da se "plase "i zene i muskarci na sta je sposobna - da ti upropasti zivot . Cela njena porodica je takva ...posebna ta majcurina koja je isteruje napolje da bi se ...fuj od majke. Ipak , Anita je odbojna , puna agresije i psiho koji ne odustaje od zlatne koke .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA