Jedna od najlepših naših žena bila je u raljama droge i prostitucije: "Abortirala sam tri puta za godinu dana"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Ona danas živi mirnom životom

Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković imala je veoma težak život. Kako je otkrila ona je koristila opijate, bavila se prostitucijom, a potom se okrenula veri.

Ona danas živi mirnom životom, ali i te kako se seća svoje prošlosti. Somona je ostala trudna sa dilerom, za kojeg je kasnije saznala da je oženjen i koji je insistirao da izvrši abortus.

- Imala sam u godinu dana tri abortusa i to je na meni ostavilo neizbrisiv trag. Moje srce se njemu predalo, ostala sam trudna, a onda mi je otkrio da je oženjen. Dao mi je kovertu od dve hiljade kuna i poslao me na abortus. Ja to nisam htela da uradim, ali sam morala - rekla je ona.

Simona je danas posvećena veri.

- Više puta sam svedočila o tome kako je izgledao moj život pre Hrista. Bila sam u bludu, drogi, prostitucija me zahvatila, od bulimije sam bolovala 14 godina. Moje telo i duh su bili zarobljeni. Bogu hvala što je ušao u taj ponor pakla, potražio svoju izgubljenu ovčicu i odveo me u stado - rekla je ona za Večernji.hr.

Simona je sreću pronašla pored Stanislava Mijokovića, za kog se udala i ima četvoro dece, a ćerku Gabrijelu ima iz braka sa Antom Gotovcem.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA