5 novih tajni Milice Pavlović: Ovako se krila sa dečkom po gradu, a ovaj poznati frajer je poljubio na prevaru

 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 0

U nastavku teksta donosimo vam sledećih pet tajni "seksi Senjorite"

Danas, 13. novembra, kako smo najavili, nastavljamo specijalni serijal o 40 tajni mlade muzičke zvezde Milice Pavlović.

Do sada smo objavili 15, a sada je vreme da saznate sledećih 5 velikih tajni.

Milica se trudi da privatan život sakrije od javnosti, ali smo saznali kako je uspevala da jaču polovinu sakrije od objektiva paparaca, detalje o njenom albumu "Zauvek" za koji je morala da podigne kredit, ali i koji poznati frajer je poljubio na prevaru.

U nastavku teksta donosimo vam sledećih pet tajni "seksi Senjorite".

Tajna 16: Koristila je razne metode da sakrije dečka

- Kad se zabavljala sa Nikolasom Saveljićem uspela je više od godinu i po dana da sakrije vezu. Njih dvoje su se često viđali u Beogradu, on je dolazio kod nje, izlazili su zajedno, ali su se sve vreme trudili da budu diskretni, pa su tako gradom šetali maskirani sa kapuljačama na glavama, on se krio u kolima dok se voze, a u klubove su izlazili uvek u velikom društvu i nisu sedeli jedno pored drugog.

Tajna 17: Podigla je kredit da bi snimila album

Milica ne krije da većinu svoje zarade ulaže u karijeru, pa zatim sve ostalo. Veoma joj je važno da ima tim najboljih saradnika oko sebe, kao i to da njene numere uvek prate dobri spotovi, zbog čega joj je trebala novčana pomoć.

Kada je izdavala album "Zauvek" podigla je kredit kako bi isplatila sve troškove, jer je i tada ekranizovala kompletan album i snimila visokobudžetne spotove. Kredit je isplaćivala narednih godinu dana.

Taj potez joj se i te kako isplatio, a nakon drugog albuma "Zauvek", izdala je još dva albuma "Posesivna" i "Lav", koji su izazvali neverovatne reakcije kod publike.

Pesme sa oba albuma danima su bile u trendingu, a hitovi koji se i dalje slušaju ne mogu da se nabroje na prste jedne ruke.

Tajna 18: Na snimanju spota nosila je nakit od 200.000 evra

Na snimanju spota za pesmu "Tako mi i treba" je imala nakit u vrednosti od 200.000 evra pa je morala da ima sefove i obezbeđenje na snimanju.

Od straha da neko nešto ne ukrade ili ne nestane, Milica je angažovala tim ljudi koji su vodili računa o tome da nakit i sef budu sigurni.

U nekim kadrovima spota vidimo kako tri devojke "kite" pevačicu skupocenim komadima slata.

Milica u tom spotu, doslovno izgleda kao boginja. Pesma se izdvojila kao hit čim je izašla, a danas broji čak 21 milion pregleda na platformi Jutjub.

Tajna 19: Želela je da ide na časove glume kod Branke Pujić

Za potrebe serije "Pevačica", Milica je želela da je glumi podučava Branka Pujić.

Zbog brojnih obaveza koje su obe imale, nisu uspele da se organizuju oko časova, niti da usaglase termine.

Ipak, sudbina ih je potom na neobičan način spojila. Branka Pujić u pomenutoj seriji glumila je njenu majku.

Milici je ovo bio prvi put da se našla u ulozi glavne glumice, pa se potrudila da u potpunosti uđe u lik pevačice.

Kako i sama vodi javni život, olakšalo joj je da razume lik i maestralno ga odglumi.

Tajna 20: Miloš Timotijević je poljubio na prevaru

Glavni glumački tandem u seriji "Pevačica" oduševio je gledaoce, a pojedini detalji sa snimanja njihovih provokativnih scena su tek iznenadili javnost.

U jednoj sceni se Milica i Miloš strasno ljube, što se kasnije ispostavilo da je ta scena urađena na prevaru.

- Kada je reditelj rekao: "E ovde bi možda trebalo da se poljubite", nju je uhvatila mala panika. Probali smo, ali ona prosto nije mogla da pređe preko toga. Nisam ni krenuo da je poljubim, a kada bi dolazio taj trenutak, ona bi blokirala - rekao je Miloš, a onda je pribegao jednom triku, kako bi scena sa pevačicom bila uspešno snimljena.

Ušao je režiju i rekao: "Zaboravite sve, sad idite tamo i recite joj da neće biti poljupca". Pitali su me šta ću da uradim, samo sam im rekao da urade tako, ništa nisam otkrivao - ispričao je Miloš.

Milica se opustila tek kada je čula tu informaciju. Prema rečima Timotijevića, od tog momenta su počeli normalno da snimaju, jer se videla njena drastična promena. Ali, onda je usledio i iznenadni poljubac, za koji glumac smatra da je trik, a ne prevara.

- Posle toga je vrištala, bilo joj je užasno neprijatno. Imali smo dva, tri poljupca i ona je posle svakog vrištala koliko joj je bilo neprijatno - ispričao je jednom prilikom glumac.

Seksi Senjorita paralelno radi na brojnim segmentima, pa se po gradskim kuloarima priča da će je koncert, koji je naslovljen "Lav", papreno koštati i da je zaista rešena da publici pruži dva i po sata neverovatnog programa i neviđenog spektakla.

Budući da je do koncerta ostalo malo, a da su za sada rasprodate brojne kategorije poput Vip fan pita, fan pita, barskih stolova i da je za sektor 200 ostalo još malo karata, ako već niste obezbedili ulaznice za ovaj koncert to možete učiniti na sajtu Efinity.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Milica i profesor pevaju Noletu pesmu koju je napisao sa djacima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA