"Auh": Pogledajte kako Prija "diže temperaturu" dok u brutalnoj haljini meša kukovima uz trubače

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U izazovnoj, možda i nikad brutalnijoj haljini koju je ponela tokom aktuelne turneje Prija je izvela i veliki hit "Marš" i to uz trubače

Aleksandra Prijović raspametila je publiku u Nišu kada se u izazovnoj haljini sa kristalima pojavila na sceni u hali Čair i uz svoj hit i trubače zamešala.

Prija je, večerašnji, prvi od tri zakazana koncerata na jugu Srbije otvorila pesmom "Za nas kasno je", a publika je već na prve taktove pesme pala u "trans".

- Dobro veče Niš, jako ma srećna što sam veečras sa vama - reči su kojima se Aleksandra obratila publici i nastavila da ređa hitove.

U izazovnoj, možda i nikad brutalnijoj haljini koju je ponela tokom aktuelne turneje Prija je izvela i veliki hit "Marš" i to uz trubače.

Dok su trubači okupljeni oko nje svirali, Prija je u izazovnoj kreaciji i zamešala, kukovima pa poprsjem i podigla atmosferu u hali.

Inače, pored fanova sa juga Srbije, u Niš je organizovanim autobusima došlo i puno Aleksandrinih fanova iz Bugarske i Makedonije, koji su nam rekli da jedva čekaju njene koncerte i u njihovim zemljama, a da do tada nisu hteli da propuste spektakl u Nišu.

(Telegraf.rs)

Video: Nova frizura i imidž zasenili Fashion Week-u: Sofija Milošević oduševila na Balenciaga reviji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA