"Ne kupujem se novim trendovima, danas svako može da napuni Arenu": Kaliopi oštro o estradi, spomenula i duete

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

- Duete ne volim da snimam, nekako to nije moj fazon. Bilo je ponuda kolega, sve sam odbila, ne zato što sam digla nos već zato što sebe ne vidim u tome - rekla je Kaliopi

Makedonska pevačica Kaliopi Bukle smatra da je današnja muzika mnogo komercijalnija nego što je nekad bila i istakla je da danas svako može da puni arene i velike dvorane.

- Ostala sam verna svom muzičkom pravcu jer volim da pravim muziku po svom senzibilitetu. Ne kupuju me novi trendovi i žanrovi koji su popularni, ali očigledno da ima mnogo ljudi, zapravo omladine, koji to slušaju. Svako danas može da napuni Arenu, to je postalo normalno, a ranije je bila prava retkost - rekla je.

- Duete ne volim da snimam, nekako to nije moj fazon. Bilo je ponuda kolega, sve sam odbila, ne zato što sam digla nos već zato što sebe ne vidim u tome - rekla je Kaliopi, piše Republika.

Podsetimo, Kaliopi je nedavno trebalo da održi koncert u Beogradu, u MTS dvorani, ali je pred sam početak nastupa došlo do nemilog događaja kada je jednoj ženi pozlilo.

Dvorana se zatim ispraznila, a Hitna pomoć je pokušala da reanimira ženu. Nažalost, nisu uspeli u tome i ona je preminula.

Pevačica je teško podnela vest o tragediji, o čemu se oglasila i na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Koncert makedonske pop dive je odložen za sledeću godinu, a novi datum je 4. februar. Sve kupljene ulaznice za prvobitni zakazan koncert važiće i za novi datum.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA