Otkrivamo novih 5 tajni Milice Pavlović: Evo koje pesme je napisala, i šta se usudila da kaže Popoviću u lice

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Svi se dobro sećaju početka karijere mlade pevačice

U nastavku teksta donosimo vam sledećih pet tajni "seksi Senjorite".

Danas, 6. novembra, kako smo već najavili nastavljamo specijalni serijal o 40 tajni mlade muzičke zvezde Milice Pavlović koje smo saznali, a danas je vreme da saznate sledećih 5 velikih tajni.

Kako je veoma voljena među publikom, koja osim njenih hitova, voli da sazna i po koju tajnu mlade zvezde, novinar našeg portala za potrebe serijala koji radimo saznao je od njenih najbližih saradnika i prijatelja čak 40 tajni koje je Milica vešto skrivala do sada od javnosti.

U nastavku teksta donosimo vam sledećih pet tajni "seksi Senjorite":

11. Na audiciji za "Zvezde Granda" je Saši Popoviću u lice rekla da je mislila da je celo takmičenje nameštaljka i razuverila se tek kad je prošla audiciju.

Svi se dobro sećaju početka karijere mlade pevačice.

Milica je izašla ispred žirija pomenutog takmičenja, pokazala šta zna, a kako su dalje mnogi istakli, već na prvu se videlo da je stvorena za veliku scenu.

12. Može da pojede "nekoliko kilograma" čokolade za sat vremena koliko obožava slatkiše!

Pevačica je dugo krila ovu tajnu, a najviše od svog trenera.

13. Imala je tešku saobraćajku u Švajcarskoj, bilo je upitno da li će moći da povrati funkciju ruke!

Ipak, iako su mnogi mislili da neće uspeti, šipku koja je bila u ugrađena, izvadila je u toku takmičenja.

14. Napisala je tekstove za svoje pesme "Zauvek" i "Spavaćica". Pesma "Zauvek" je veoma potresna i ima tešku tematiku o prekidu života zbog ljubavi!

Ipak, Milica nikada ovo nije isticala uprvi plan.

15. Živela je sa cimerkom osam godina, sve dok nije kupila svoj stan u Westu 65 i uselila se u njega, što se desilo 2019 godine. Delile su troškove oko kirije i računa. Upoznao ih je zajednički prijatelj jer su obe tražile stan u Beogradu i nisu se poznavale pre početka zajedničkog života!

Milica je uvek rado isticala odakle je, ko stoji iza nje, kao i da je došla do mesta gde je danas isključivo zahvaljujući veri u sebe, čime je inspirisala mnoge.

Seksi Senjorita paralelno radi na brojnim segmentima, pa se po gradskim kuloarima priča da će je koncert, koji je naslovljen "Lav", papreno koštati i da je zaista rešena da publici pruži dva i po sata neverovatnog programa i neviđenog spektakla.

Budući da je do koncerta ostalo manje od dva meseca, a da su za sada rasprodate brojne kategorije poput Vip fan pita, fan pita, barskih stolova i da je za sektor 200 ostalo još malo karata, ako već niste obezbedili ulaznice za ovaj koncert to možete učiniti na sajtu Efinity.rs.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA