Određen pritvor policajcu koji se sumnjiči za zlostavljanje Tiktokera iz Novog Pazara

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policijskom službeniku I.M. Osnovni sud u ovom gradu je odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da je, zajedno sa N.M. zlostavljao i mučio E.B.

U jednom od kafića u Novom Pazaru pre dva dana je pretučen lokalni Tiktoker E. B. (34). 

Kako su ispričali očevici, on je prethodno vređao pojedine prisutne, pred kojima je pokazivao i dvoglavog orla.

Policija u Novom Pazaru uhapsila je policijskog službenika I. M. (36) iz ovog grada, zbog zlostavljanja i mučenja, kao i E. B. (34) iz Novog Pazara, osumnjičenog za izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

Sada je priča dobila epilog. Naime, policijskom službeniku I.M. Osnovni sud u ovom gradu je odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da je, zajedno sa N.M. zlostavljao i mučio E.B.

- Policajac, koji je suspendovan početkom novembra, se sumnjiči da je zajedno sa N.M, 31. oktobra u jednom ugostiteljskom objektu više puta udario E.B, što je snimljeno i kasnije objavljeno na društvenim mrežama. Policija je ovaj slučaj procesuriala iako nije prijavljen nadležnima. Pritvor za I.M. je određen zbog opasnosti od mogućeg uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela. Pritvor je takođe određen i za N.M, ali kako je on u bekstvu, za istim je raspisana poternica, potvrđeno je za RINU u Osnovnom sudu.

Zbog sumnje da je pretučeni, E.B. na nacionalnoj osnovi vređao osobe koje su gledale njegov snimak na jednoj društvenoj mreži i protiv njega je Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal podnelo krivičnu prijavu zbog sumnje da je izazivao nacionalnu, rasnu i versku mržnju i netrpeljivost.

Taj postupak vodiće se pred pravosudnim organima u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Video: Anabela otkrila šta je poklonila unuci za rođendan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA