Luna Đogani prvi put pokazala drugu ćerku koju je dobila pre mesec dana: Objavila emotivnu sliku iz stana

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

"Još uvek ne vidite moje lepo lice ali čekam još malo da porastem pa ću vam se otkriti", napisala je bivša rijaliti učesnica

Luna Đogani se porodila pre tačno mesec dana, a sada je objavila prvu sliku svoje druge naslednice Lane.

Naime, Luna i Marko su imali divan povod da javnosti napokon pokažu svoju drugu naslednicu, a tim povodom oglasili su se putem mreža.

- Danas sam napunila mesec dana! Još uvek ne vidite moje lepo lice ali čekam još malo da porastem pa ću vam se otkriti. Mama, tata i sestra su me vodili na neko slikanje, da vam kažem ja sam sve vreme spavala, a jedna divna teta me je slikala i jako mi je prijao njen glas. Lana - napisala je Luna u objavi, a ubrzo su usledili komentari oduševljenih pratilaca, a oglasila se i baka Anabela Atijas koja je napisala: "Lane moje lepo", dok je na slici pisala poruka: "Zdravo svete".

Podsetimo, Luna Đogani i Marko Miljković imaju ćerku Miu, a pre mesec dana su dobili i drugu naslednicu kojoj su dali ime Lana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Luna Đogani i Marko Miljković žive u stanu na Bežanijskoj kosi, koji ima 80 kvadrata i za koji se piše da su ga platili oko 160.000 evra.

- Istina je da smo stan kupili na kredit i da ćemo ga otplaćivati narednih 15 godina, a ja se nadam i dosta manje. Moramo da budemo uporni i da se trudimo. Zajedničkim snagama možemo da isplatimo nekretninu. Jednim delom smo platili kešom, jednim delom je kredit. Od te priče da nas fanovi finansiraju, to apsolutno nije istina - rekao je tada Miljković.

(Telegraf.rs)

Video: Nova frizura i imidž zasenili Fashion Week-u: Sofija Milošević oduševila na Balenciaga reviji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ns

    4. novembar 2023 | 14:42

    Ova devojka je uspela u šou biznisu. Nema dana a da nije u novinama. Odavno je pretekla Kiju, Slobu i slične likove po popularnosti.

  • niki

    4. novembar 2023 | 16:28

    Bez škole, bez staža, sa armijom baba... kamerom Ne dao Bog da nestane struje 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA