Anastasija slikala novi manikir, a devojke "lude" zbog detalja koji ima u krilu: Košta 1.524 evra

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Cecina ćerka uslikala je u autu nove nokte koje je uradila, a trobica koju je uz nokte uslikala u svom krilu privukla je pažnju

Anastasija Ražnatović obožava modu i važi za jednu od ikona stila mlađe populacije, a sada se pohvalila mini torbicom popularnog modnog brenda za koju je iskeširala čak 1.524 evra.

Pevačica neretko sa svojim fanovima na Instagramu deli odevne kombinacije koje izazivaju veliku pažnju, uzevši u obzir količinu novca koja je za njih potrošena.

Naime, Cecina ćerka uslikala je u autu nove nokte koje je uradila, a trobica koju je uz nokte uslikala u svom krilu privukla je pažnju.

Za ovaj modni detalj popularnog modnog brenda "Givenchy", Anastasija je izdvojila paprenu količinu novca s obzirom na to da je mini pink torbica trenutni modni hit.

Inače, popularni modni aksesoar se sada na popustu može naći i za 700 evra.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lili

    3. novembar 2023 | 18:34

    Koliki neradnik treba da budes i da ti se ne zdosadi od manikire, pedikire, frizure i sminke i slikanje. svaki dan ima 24 sati, zamisli ceo zivot da radis samo to, pao bi u depresiji. Ali oni kad padaju u deprisiji trk na soping i opet iz pocetka. Fascinantno

  • Mm

    3. novembar 2023 | 18:32

    Sad sa novim noktima da malo uvije sarme i spremi pitu

  • Danguba

    3. novembar 2023 | 20:42

    Sad odma na Karibe na odmor!! Dosta si radila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA