Aleksandra Mladenović nakon skandala uživa sa bivšim dečkom! Njega obožava cela estrada

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Objavljena fotka je pravi dokaz da su u dobrim odnosima

Aleksandra Mladenović doživela je pravi pakao nakon što joj je bivši dečko Stefan pretio da će izvršiti samoubistvo jer je ona raskinula sa njim, tvrdila je pevačica.

Ipak, Aleksandra nije uvek imala loše odnose sa bivšim momcima, već je sa nekima ostala u veoma prijateljskim odnosima, a nova fotografija je dokaz tome.

Mladenovička je bila u društvu Uroša Živkovića, koji joj je ujedno i kolega, i sa kojim je bila u vezi na početku karijere.

Objavljena fotka je pravi dokaz da su u dobrim odnosima, kao i da verovano još uvek povremeno zajedno rade svirke. Inače, zanimljivo je i to što je Aleksandra, gostujući u emisiji Amidži šou prošle nedelje, rekla kako se ne bi pomirila sa Urošem koji važi za pevača kojeg gotive svi koji ga poznaju sa estrade.

Podsetimo, Aleksandra je nedavno govorila o bivšem dečku kojeg je prijavila policiji.

- Predivan je bio tokom veze nismo imali nikakvih problema, samo sam naprasno došla do saznanja i svega i teško mi je da pričam o tome uznemirim nisam spremna. Ne bih pričala, on ima zabranu prilaska neka tako i ostane. Nije obrisao slike ali dobro to je njegova stvar - rekla je Aleksandra Mladenović.

(Telegraf.rs)

Video: Nova frizura i imidž zasenili Fashion Week-u: Sofija Milošević oduševila na Balenciaga reviji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA