Hrvatski političar razvezao o Prijovićki i dao savet hrvatskim pevačima: "Sve nam se svodi na uvoz!"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Imao je Ivan šta da kaže

Hrvatski političar Ivan Pernar na svom Fejsbuk profilu oglasio se povodom trenutnog hajpa oko Aleksandre Prijović i koncerata koji je zakazala u Areni Zagreb.

- U kontekstu novca koji će zaraditi Aleksandra Prijović, nikad neću zaboraviti kad sam pre par godina razgovarao sa Vucom. On mi je rekao da je mnogo puta pokušavao da utiče na diskografske kuće u Hrvatskoj da guraju narodnu muziku, iliti narodnjake, koje bi izvodili naši muzičari. Objašnjavao je da ljudi vole takvu muziku i da, ako mi nećemo gurati svoje muzičare koji je izvode, da će nam dolaziti muzičari iz Bosne i Srbije i zarađivati novac na nama. To je upravo ono što se događa i Vuco je ispravno predvideo šta će se dogoditi - počeo je Ivan.

- Ono što me čudi jeste da ni dan-danas niko u Hrvatskoj ne uviđa potrebu za time da se gura naša narodna muzika, nego se sve svodi na "uvoz" - dodao je.

- Rasprodati koncerti dan za danom i te kako govore da postoji veliko interesovanje za takvom muzikom i ono neće proći. Šta naše diskografske kuće čekaju, zašto ne žele da naši muzičari zarađuju novac, ne znam - vrlo je jasno napisao Pernar.

(Telegraf.rs)

Video: "Ostvarilo se prvo što sam rekla kad sam je uzela u ruke u porodilištu": Intervju Prijine majke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    2. novembar 2023 | 09:36

    Lepo je rekao ... dugo su odolevali bez cajki ...sada su i oni" otrovani " zaista mi je zao ... ovaj trend je otrov... zaludjivanje , poremecen sistem vrednosti i zaista nekvalitet ..kao rijaliti ... prasina ... za 20 godina ce oni imati samo pare( neoporezovane ) a retko ko ce se nece setiti neke pesme ... cast izuzecima . Nije stvar u pesmama nego u kriterijumu. Da ne znam tablicu mnozenja i da znam sve tekstove pesama- smatraju stilom zivota doterane moderno uzivaju u necemu za sta im ne trebaju ni karmin ni cipele ...jedva cekam da prodje .

  • Шоне

    2. novembar 2023 | 09:49

    То је исто као да ја упорно глумим господина у скупом оделу и ципелама, палим томпус а онда пљујем по улици и вири ми празилук, таквих колико хоћеш а цела ваша држава то чини. Буди свој

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA