"Ko to ne radi je prokleto đubre!" Barbara Bobak surovo o pevačima koji uzimaju bakšiš od svojih muzičara

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica je otkrila i da nikada nije zadržala bakšiš koji je dobila od gostiju

Pevačica Barbara Bobak trenutno je jedna od najtraženijih na terenu, a nosi i titulu jedne od "kraljice bakšiša" - jer prosto ima tu moć da ljudima izvlači novac.

Barabra je, naime, često angažovana i na privatnim slavljima, a sada je u jednom intervjuu otkrila i da nikada nije zadržala bakšiš koji je dobila od gostiju, već da isti daje svojim muzičarima.

- Nikada nisam uzela bakšiš, sve ostavim muzičarima da podele, smatram ko god to da ne radi je prokleto đubre jedno, ti ljudi imaju dnevnice, a pevači uzimaju na hiljade i hiljade evra i ako tebi na tvojih 6.000 evra treba i tih hiljadu - evo ti! - rekla je, prenosi Mondo.

Naime, Barbara je otkrila jednom prilikom čime se bavila pre nego što je uplovila u pevačke vode.

- Potičem iz jedne obične, normalne porodice. Bila sam vukovac u osnovnoj školi, odlikaš u srednjoj, gimnaziji. Dugo sam radila kao kopirajter za jednu australijsku firmu jer sam se trudila da već od 18. godine ne budem roditeljima na teretu i postanem samostalna. Radila sam i u jednoj teretani pre nego što sam počela da pišem te članke na engleskom jeziku.

- Želja za pevanjem se javila slučajno kada sam videla objavu na društvenim mrežama jedne drugarice koja je pevačica. Ja sam uvek lepo pevala, ali sam se stidela i snebivala da pevam pred drugima. Sedela sam u tom momentu sa drugarima sa fakulteta kada sam to videla. Inače, studirala sam programiranje.

(Telegraf.rs)

Video: Nova frizura i imidž zasenili Fashion Week u Parizu: Sofija Milošević oduševila na Balenciaga reviji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA