Otkrivamo novih 5 tajni Milice Pavlović: Evo kakve poruke i danas putem mejla razmenjuje sa prvim dečkom

 
 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 0

U nastavku teksta donosimo vam sledećih pet tajni "seksi Senjorite"

Danas, 30. oktobra, kako smo već najavili nastavljamo specijalni serijal o 40 tajni mlade muzičke zvezde Milice Pavlović koje smo saznali, a danas je vreme da saznate sledećih 5 velikih tajni.

Kako je veoma voljena među publikom, koja osim njenih hitova, voli da sazna i po koju tajnu mlade zvezde, novinar našeg portala za potrebe serijala koji radimo saznao je od njih najbližih saradnika i prijatelja čak 40 tajni koje je Milica vešto skrivala do sada od javnosti.

U nastavku teksta donosimo vam sledećih pet tajni "seksi Senjorite":

Tajna 6: Sedam dana pred objavljivanje albuma od Fivosa dobila najveći hit u dosadašnjoj karijeri - Mogla sam!

Svi se dobro sećate sada davne 2016. godine, kada je Milica Pavlović objavila svoj drugi studijski album "Boginja", na kojem je prvi put sarađivala sa najplodnijim grčkim kompozitorm Fivosem.

Naime, njenu do sada najslušaniju pesmu "Mogla sam" dobila je od Fivosa samo sedam dana pre izlaska albuma.

Grk joj je tada poslao samo melodiju, a Milica je odmah alarmirala Marinu s kojom je pisala tekst i to u rekordnom roku. Morala je da požuri kako bi pesma stigla za tadašnji album

Upravo iz tog razloga nije imala vremena da snimi spot, zbog čega je isti snimala u studiju dok je Fivos koji je specijalno došao u Beograd, producirao. Ovo je trenutno najslušanija pesma malde zvezde i na Jutjubu broji više od 80 miliona pregleda.

Tajna 7: Pre Zvezda Granda, Milica izabrana za Miss dijaspore

Naime, kako smo saznali od bliskih prijatelja, Milica je nekoliko meseci pre nego što je počela sa učešćem u Zvezdama Granda učestvovala je u izboru za Miss dijaspore gde je osvojila drugo mesto - prva pratilja.

Ona je tada osvojila i titulu Miss šarma. Nakon tada postignutog uspeha, kasnije je očekivao i izbor za Miss Srbije, ali je ona zbog takmičenja u popualrnom muzičkom takmičenju odustal.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Tajna 8: Prva Zvezda Granda koja je u takmičenju pevala na engleskom jeziku

Nakon dugih osam meseci takmičenja, Milica je te 2012. godine došla do samog finala Zvezda Granda kada je odlukom šokirala Sašu Popovića.

Milica je tada, naime, saopštila Popoviću da je odlučila da ode korak dalje i da u finalu izvede pesmu na engleskom, tačnije Rijanin hit "Don't stop the music". Međuti, Popović je upozorio Milicu da to baš i nije pametna ideja i da će ispasti u prvom krugu.

-To nije dobro za finale, naša publika voli srpske pesme - rekao joj je Popović.

Međutim, ona je bila tvrdoglava i nije je zanimao rezultat, pa je zato i ušla u anale kao prva pevačica koja je u ZG pevala na engleskom jeziku.

Tajna 9: I danas se sa prvim dečkom dopisuje preko mejla

Milica Pavlović i danas ne zaboravlja prvu ljubav, a dokaz za to jeste to što se i danas s njim povremeno čuje i to preko mejla. Naime, kako on živi u Švajcarskoj, a rodom je iz Leskovca, njih dvoje iako udaljeni kilometrima kad kad se sete jedno drugog.

Milica zna celu njegovu porodicu i u pitanju je vrlo uspešan, vaspitan i divan dečko, pa i kada se čuju putem mejla to je uglavnom u vezi porodice, pitanja o njenoj karijeri...

- Njih dvoje se stvarno toliko pošuju i drugarski vole, da se i danas posle toliko godina često čuju putem mejla. Kad god joj stigne poruka od njega, Milica uredno odgovori. Kako se zanju i porodice njihove, to su uglavnom standardan pitanja o zdravlju, karijerama.... Divno je kada vidite da se dvoje bivših toliko poštuju - završava sagovornik za Telegraf.

Tajna 10: Najbolji drug iz detinjstva, Stefan, je šef njenog benda

Da je oduvek znala da izabere prave ljude za svoje okruženje i sebe dovooljno govori i činjenica da joj je najbolji drug iz detinjstava, Stefan i šef njenog benda. Njih dvoje upoznali su se tokom školovanja u muzičkoj školi od akda postaju nerazdvojni.

Nije tajna da je Stefan oduvek verovao u nju, a poverenje i drugarska ljubav pretočila se i u poslovnu saradnju, pa je Stefan koji je takođe muzičar od samog početka Miličine karijere i šef benda.

Milica Pavlović Foto: Privatna arhiva

Seksi Senjorita paralelno radi na brojnim segmentima, pa se po gradskim kuloarima priča da će je koncert, koji je naslovljen "Lav", papreno koštati i da je zaista rešena da publici pruži dva i po sata neverovatnog programa i nevidjenog spektakla.

Budući da je do koncerta ostalo manje od dva meseca, a da su za sada rasprodate brojne kategorije poput Vip fan pita, fan pita, barskih stolova i da je za sektor 200 ostalo još malo karata, ako već niste obezbedili ulaznice za ovaj koncert to možete učiniti na sajtu Efinity.rs.

(Telegraf.rs)

Video: EKSKLUZIVNO: Milica Pavlović - Mini koncert "Samo ljubav"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA