"Ukazala sam joj na ono što se meni nije dopalo": Kuma Aleksandre Mladenović o dečku kog je prijavila policiji

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Bila je zaljubljena, pa nije videla...", ističe pevačica

Aleksandra Mladenović Vanja Mijatovic Foto-montaža: ATA Images/Antonio Ahel, Youtube/AmiG Show

Pevačica Vanja Mijatović,  kuma Aleksandre Mladenović, prokomentarisala je agoniju kroz koju njena prijateljica i koleginica prolazi.

U proteklih nedelju dana Mladenovićeva je prošla kroz pakao zbog bivšeg dečka, kog je čak prijavila policiji, a Vanja otkriva da se Aleksandra još uvek bori da shvati šta se dogodilo.

- Aleksandra je još šokirana i još se bori da spozna šta se sve desilo. Nije očekivala takav ishod. Još je u šoku i potištena, ali sam ponosna na nju. Radila je za vikend i malo ko je primetio kako joj je - rekla je Vanja i dodala...

- Svako kreće od sebe, kad pomislimo da mi nešto ne bismo uradili, očekujemo da ni neko drugi to ne bi to uradio. Ona zna šta sam joj ja rekla, ali je bila zaljubljena, pa nije videla. Svašta sam rekla i lepo i ružno, ukazala sam na nešto što se meni nije dopalo u tom trenutku, ukazala sam i na ono što mi se dopalo, ja sam bila iskrena, a na njoj je šta će da uradi dalje. Pričale smo i bitno je da ide na bolje i da će sve biti u redu - poručila je Vanja Mijatović, koja je u teškom trenutku uz svoju drugaricu i kumu.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Mladenović prestala da pije: Trezna sam već 4 meseca, kod Lazića na svadbi sam pila vodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA