"Ostao je gorak ukus rata": Saša Kovačević progovorio o otkazanom nastupu u Hrvatskoj, pa poručio samo jedno

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Kako je rekao, njegovo je da peva, a publika je tu da odluči da li će ga negde prihvatili ili ne

Pevaču Saši Kovačeviću otkazan je nastup u Hrvatskoj, u mestu u blizini Zadra. Sada se oglasio i pevač i prokomentarisao celu situaciju. 

Iako on želi da svoju ljubav širi kroz muziku, to nije uvek izvodljivo, što je sada i sam shvatio.

Kako je rekao, njegovo je da peva, a publika je tu da odluči da li će ga negde prihvatili ili ne.

- Ja sam tu da pričam kroz muziku. Na nastupima delim neku posebnu vrstu emocije i energije. Znam da je pojedinim ljudima ostao gorak ukus rata, ali ja smatram da bi svi zajedno trebalo da gledamo u budućnost i zaboravimo ružne stvari - rekao je Saša za "Blic dan".

Inače, Saši je prošle nedelje otkazan nastup.

- Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresovane publike, obaveštavamo vas kako smo primorani da otkažemo koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. novembar. U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika opštine Bibinje i ostalih meštana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i doneli ovu tešku odluku - poručili su iz Berekina uz informaciju o povraćaju novca za kupljene karte.

Nešto kasnije oglasio se i vlasnik konobe.

- Ovo je trebalo da bude prvi ikad koncert nekog srpskog izvođača, a ispalo je i prvo otkazivanje koncerta koje smo imali. Sve se dogodilo brzo, par dana nakon najave dobili smo poruke i neke pozive, nije bilo neugodnih reči, ali nismo hteli da se dovedemo u neugodnu situaciju - kaže Marko Nekić, vlasnik konobe Berekin, prenosi Index.hr.

(Telegraf.rs)

Video: Saša Kovačević za Telegraf prvi put nakon što je završio u bolnici: Imao sam neki dečiji virus

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    25. oktobar 2023 | 05:54

    Gorak ukus su oni prouzrokovali. Nemamo mi njima šta da se izvinjavamo. Tri puta su bili na pogršnoj, agresorskoj strani u tri ratova. Mislim da su dovoljno pokazali kako su nastrojeni prema nama. Treba oni nama večno da se izvinjavaju i plaćaju oštete. A mi mozemo veoma dobro da zivimp bez njihovih muzičara a i bez njihovog mora, što se mene tiče.

  • Hulk

    25. oktobar 2023 | 02:24

    Hrvati su narod koji se ničega ne stidi.

  • Miki Rubiroza

    25. oktobar 2023 | 07:59

    Znači ustaše pobedile...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA