"Stavio je jastuk ispod glave i spavao pred mojom zgradom": Aleksandra Mladenović progovorila o bivšem dečku

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

"On je trenutno u jako lošem psihičkom stanju", počela je ona

Pevačica Aleksandra Mladenović progovorila je o incidentu sa bivšim dečkom Stefanom Č. koji je sinoć priveden jer je prekršio zabranu prilaska.

- On je trenutno u jako lošem psihičkom stanju, na lekovima je, on je nakon svih bljuvotina koje je napisao objavio slike sa mnom dok je policija tragala za njim. Legao je ispred moje zgrade, stavio je jastuk ispod glave i spavao je tu. On je trenutno u pritvoru, čekam da vidim šta će biti. Ne znam da li će mu neko platiti kauciju, volela bih da ostane u pritvoru, volela bih da ostane tamo. Plašim se za svoju bezbednost - rekla je Aleksandra Mladenović u emisiji "Blic dan".

Inače, Aleksandra je bivšeg dečka optužila da se viđa sa drugim devojkama, kao i da ima informaciju da je tukao bivšu partnerku.

Ona se sinoć oglasila odmah nakon što je policiji dala izjavu i rekla kako joj izvesni mladić ukrao mnogo novca, kao i da je pretio da će se ubiti, ali i da je bila primorana da zove policiju jer joj je dolazio ispred stana.

- Taj čovek je meni zagorčao život, on je psihopata. Prvo mi je ukrao mnogo novca iz stana. Pretio mi je i samoubistvom, da će popiti lekove, pa da će da se obesi. Zatim da će pucati sebi u glavu. U početku je bio predivan, kasnije se promenio. Ja nisam znala da on kocka. Upoznali smo se preko interneta. Svašta mi je stizalo s kim je bio i šta je radio. Sada sam ponovo zvala policiju, bio mi je ispred vrata. Sve što je napisao je s namerom da bi mi ukaljao ime - rekla je Aleksandra Mladenović za medije.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Mladenović prestala da pije: Trezna sam već 4 meseca, kod Lazića na svadbi sam pila vodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    24. oktobar 2023 | 14:13

    To kakav je on slucaj mnogo govori i o tebi..ti si ga birala

  • 🤦

    24. oktobar 2023 | 14:08

    Da li ce neko da mu plati kauciju ? Da se nisi previse zanela ?

  • Uuuu

    24. oktobar 2023 | 19:17

    Da joj ukalja imr😂😂😂pa ti to sama odradila, bez pomoći 😂😂😂😂vrhunski!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA