Aleksandra Mladenović se oglasila za Telegraf nakon što je prijavila bivšeg: "Još ne mogu da dođem sebi..."

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pevačica je bila vidno uznemirena

Aleksandra Mladenović preživela je pravu dramu nakon što joj je bivši dečko Stefan Č. pretio ubistvom i samoubistvom jer ga je ostavila. 

Pevačica je slučaj prijavila policiji, uplašena za svoju bezbednost, a njemu je određena hitna mera zabrane prilaska i prekršajna prijava.

Tim povodom, kontaktirali smo Aleksandru koja nam se javila vidno uznemirena.

- Sad sam se probudila... Konačno sam se naspavala posle tri dana. Još ne mogu da dođem sebi, razumite me... - poručila nam je Aleksandra.

Podsetimo, Stefan Č., priveden je nakon što je prekršio zabranu prilaska pevačici.

On je priveden po prijavi zvezde "Granda" koja je oko 22.30 časova pozvala policiju i rekla da je on proganja i preti ubistvom i samoubistvom, da dolazi na vrata njenog stana, zvoni, lupa i zahteva kontakt.

Video: Aleksandra Mladenović o Riti Ori i srpskoj zastavi na njenom nastupu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    24. oktobar 2023 | 13:08

    Ne znam šta se ovde desilo, ali ako je lažna prijava, samo blokiraš zanavek. Tako sam ja bivšu ženu, čista lažna prijava, svažali smo se preko telefona, letele su teške reči ali ni jedna pretnja, kad, evo policije na vratima, dobili smo prijavu da pretite da ćete da je ubijete, nju pa sebe, ajmo u Lazu. I naravno, dobiješ papir da nema naznaka suicida niti agresije, i to je bilo to. Blokirao, zanavek, eno preko 3 godine kuka zajedničkim prijateljima kako se ne javljam, ne viđam dete, trebaju joj potvrde, zbogom, samo prebrisao, neka traži potvrde u mup-u. Kada mala napuni 18, za 10 godina, možemo da se vidimo uvek, bez njenih uplitanja. Do tada, pare na račun i zbogom zauvek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA