Prvo oglašavanje majke Teodore Delić: "Bebica je navalentan, ali prihvatamo ga za zeta"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

"Meni je Bebica fin", rekla je Slavica

Majka učesnice "Elite" Teodore Delić, Slavica Delić prokomentarisala je odnos njene ćerke sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Ona se najpre osvrnula na Teodorino ponašanje u Eliti.

- Za sada je dobra, ima malo oscilacija u raspoloženju. Nekada se naljuti, pa burno reaguje, što zameram, ali to će vremenom srediti, dok se navikne na rijaliti svet, biće okej. Nije navikla da bude među aždajama, vodila je pre toga miran, normalan život -rekla je ona.

Slavica se potom dotakla i Teodorinog odnosa sa Bebicom.

- Meni je Bebica fin, dobar čovek. Smatram da je jedan od nekolicine njenih pravih prijatelja tamo, što mi je jako bitno i važno. Vidim da je tamo drugi diraju, on je brani, ne da na nju. Nenad je vrlo korektan, dobar je čovek, prvenstveno. On je njoj drag, ništa tu nije sporno, nego ona razmišlja o tome da li ću je ja podržati... A ja je podržavam u svemu što ona radi, svakako smo svi mi uz nju i podržavamo. Prihvatamo Bebicu za zeta - priča Slavica za Pink i dodala:

- Ne bi ga ona poljubila da nije želela. Jeste, bilo je malo više vina te večeri, ali... Nenad je navalentan malo, ali je strpljiv, a sa njom samo treba imati strpljenja. Mislim da će to uroditi plodom.

Ona je potom prokomentarisala i Teodorinu afetu sa Takijem.

- Tu stvarno nije bilo ničega. Taki je samo bio njen prijatelj napolju, izašli su nekoliko puta na ručak, večeru... Samo je to bilo, ništa više. Sa Takijem sam se više puta čula, pričali smo, komentarisali smo... Nema potrebe da joj provlače Takija, vidim da je to baš iritira, jer osim prijateljskih odnosa, ništa drugo nije imala sa njim - rekla je Slavica za Pink.

Slavica je potom dodala:

- Nije se ona nešto puno družila sa njim, ali svaki put kad se videla sa njim, znala sam da je sa njim. On ju je zvao na taj rođendan, nije se ona nametnula, nego je on nju pozvao na rođendan, a ona je otišla sa drugaricama da uveliča to veselje. Posle toga su se videli nekoliko puta, otišli na bazen, večeru... Ali ništa intimno. Taki neće da kaže, ali ja znam. Pitala sam ga što ne kaže direktno i otvoreno, on kaže:"Neka ih, ne razmišljaju".

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA