Prvi intervju Zvezdana Slavnića nakon medijske ilegale: "Kačavendu treba da bude sramota, mora da se izvini"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Ona ne može da ga degradira, ali je to pokušala", rekao je on

Nekadašnji učesnik Zadruge, Zvezdan Slavnić prekinuo je medijsku ilegalu, i progovorio i najaktuelnijim dešavanjima.

On se najpre osvrnuo na ponašanje Milene Kačavende, kao i njenu izjavu da je ispao šmeker posle "Zadruge", jer je nikada javno nije uvredio.

- Čuo sam to i video, naravno da je ja ne bih uvredio. Pa i sad, na primer, kada bih ušao ja tamo, ne bih je uvredio, već pitao neke stvari koje me zanimaju, da čujem od nje, kao majke. Mislim da nema prava da Moku Slavnića, legendu našeg sporta, onako vređa, to je velika sramota. Ona ne može da ga degradira, ali je to pokušala. Moraš da budeš neko ozbiljan u sportu, u toj profesiji, da bi mogla nešto loše i ružno da kažeš o njemu, ne možeš ti, kao Milena Kačavenda, da pričaš da li je Moka Slavnić dobar ili loš čovek, nemaš pravo na to. Za to treba da je bude sramota, tu je trebalo da, kao jedna žena i majka, uputi jedno izvinjenje - rekao je Zvezdan.

Zvezda se potom osvrnuo i na njeno učešće u rijalitiju.

- Ona je jako rečita, inteligentna, namazana, gradska žena... Zna dobro šta radi. Kada bih imao priliku da je vidim oči u oči negde, pitao bih je ja neka pitanja koja mene stvarno interesuju - rekao je Zvezdan.

Zvezdan je otkrio i kakav je njegov ljubavni status.

- Emotivno nisam zauzet. Da, naravno, dopisujem se, viđam se, ali suviše je rano da se upuštam u neku ozbiljnu priču. Što se Maje Marinković tiče, ne, nikada se nisam ni čuo ni video sa njom otkada sam izašao, iskreno - otkrio je on za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA