Milica plakala zbog Popovića i Žike, spavala u istom krevetu sa... Otkrivamo prvih pet tajni Pavlovićeve

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 0

U nastavku teksta donosimo vam prvih pet tajni i to uglavnom s početka njene blistave karijere

Danas, 23. oktobra, kako smo već najavili otvaramo specijalni serijal o 40 tajni mlade muzičke zvezde Milice Pavlović koje smo saznali, a vreme je da prvih 5 saznate već sada.

Kako je veoma voljena među publikom, koja osim njenih hitova, voli da sazna i po koju tajnu mlade zvezde, novinar našeg portala za potrebe serijala koji radimo saznao je od njih najbližih saradnika i prijatelja čak 40 tajni koje je Milica vešto skrivala do sada od javnosti.

U nastavku teksta donosimo vam prvih pet tajni i to uglavnom s početka njene blistave karijere:

Tajna 1: Plakala je zbog nadimka koji su joj osmisli Žika Jakšić i Saša Popović

Naime, kako smo saznali još davne 2011. godine kada se Milica prijavila za veliko muzičko takmičenje "Zvezde Granda" zaplakla je i to pred potpisivanje ugovora.

Kako nam je ispričao izvor blizak pevačici Miliccu su uspeli da rasplaču Žika Jakšić i Saša Popović, nakon što su je pozvali da posle audicije potpiše ugovor o učešću u takmičenju. I kada su joj dali ugovor kako bi ga prelistala i sutra dan odlučila da li će potpisati i početi da se takmiči, Popović i Jakšić došli su na ideju da Milici daju nadimak i to "Mimi".

Tada mladoj početnici se nadimak uopšte nije svideo, pa je čak na potpisivanju ugovra i zaplakala pred njima, te im nagovestila da joj sce odgovra u ugovru, ali da ga neće potpisati ukoliko bude morala da dobije i nadimak.

Milica Pavlović sa Popovićem Foto: Privatna arhiva

- Pre nego što je potpisala ugovor da postane učesnik, još pre početka emitovanja Milica je već pustila prvu suzu. Popović i Žika predložili su da Milica dobije umetničko ime - Mimi. Ona je plakala taj dan, jer se suočavala a čelnicima tako velike produkcije. Na kraju je naravno uspela da izgura i ostane bez umetničkog imena - otkrio nam je izvor.

Tajna 2: Milica Pavlović delila krevet sa Milicom Todorović

Baš na početku Miličine karijere, imala je zajednički nastup sa koleginicom u Cirihu.

Grandov menadžer im je bukirao zajedničku sobu gde su zajedno spavale čak u istom krevetu, upravo od tog trenutka kreće njihovo druženje i poštovanje koje traje i danas. Isti posao, ljubav prema istom i naravno neiskvarenost spojila je dve koleginice još na početku karijera.

Milica Pavlović i Milica Todorović Milica Pavlović i Milica Todorović/Printskrin: Instagram/senoritamilica

Trenutno dele i buking menadžera, veoma se potšuju o čemu su i jedna i druga nedavno govorile za medije.

Tajna 3: Vegan je već sedam godina

Milica Pavlović ne jede hranu životinjskog porekla već punih sedam godina, što je informacija o njoj koja i nije toliko poznata.

Odluku je donela zbog zdravlja, empatije prema životinjama... Ovu divnu stranu sebe gotovo da nikada ne ističe u javnosti!

Tajna 4: Kako je snimila prvi hit "Tango"?

Pesma "Tango", prva pesma u njenoj karijeri, ujedno i njenprvi hit snimila je na vrlo zanimljiv način - odnosno način do kojeg je došla do pesme, a koji do sada nije bio poznat javnosti.

- Nakon što su tadašnji finalisti potpisali ugovor sa Grandom, svi su mogli da traže pesmu koju su snimili. To je jedina pesma koju je Grand platio Milici. Sami izvođači su dobili mogućnost da traže autora, a desetak dana pred objavljivanje pesme Milica je Popoviću rekla da joj se ništa ne svidja što je dosad čula i da ne zna šta će da radi - oktrio nam je izvor.

Nakon što se požalila Popoviću, on je za nju izvadio specijalnu pesmu iz "fioke" koju je kupio lično od popularnog tada Kostija.

- Popović je izvadio pesmu koju je kupio od Kostija i poklonio joj je. Rekao joj je: "Evo, ovu pesmu ćeš ti da snimiš, sad imaš pesmu". Milica je oduševljno prihvatila i od tada je sve istorija, peva pesma, pevi megahit - završava izvor.

Tajna 5: Kumovala drugarici iz srednje škole

Iako je već pre davnih 13 godina napustila svoj rodni kraj i preselila se u Beograd gde je započela svoju profesionalnu karijeru, Milica nikada nije zaboravila na svoje prijatelje iz detinjstva.

Bez obzira na to što je postala jedna od omiljenijih pevačkih zvezda, njen odnos prema nekoliko pravih prijatelja iz svog kraja i srenje škole se uopšte nije promenio.

Dokaz za tako nešto dogodio se pre četiri godine kada je Milica dobila iznenadni poziv od svoje najbolje prijateljice iz srednje škole, Jovane.

- Jovana je nazvala Milicu i pitala je da joj bude kuma na venčanju. Njih dve su nakon završenje srednje škole u kojoj su bile veoma bliske ostale su u dobrim odnosima, bez obzira an to što su se njihovi putevi zbog karijera razdvojili. Milica je poziv svoje drugarice tada s zadovoljstvom prihvatila i kumovala je njenom venčanju. Od tada su još bliskije i Milica kad god ode u rodni kraj ili na neki nastup na jugu posećuje kumu i njenu porodicu - otkrio nam je njihov bliski drug.

Seksi Senjorita paralelno radi na brojnim segmentima, pa se po gradskim kuloarima priča da će je koncert, koji je naslovljen “Lav”, papreno koštati i da je zaista rešena da publici pruži dva i po sata neverovatnog programa i nevidjenog spektakla.

Budući da je do koncerta ostalo dva meseca, a da su za sada rasprodate brojne kategorije poput Vip fan pita, fan pita, barskih stolova i da je za sektor 200 ostalo još malo karata, ako već niste obezbedili ulaznice za ovaj koncert to možete učiniti na sajtu Efinity.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA