"Moja porodica je prošla kroz pakao zato što sam rekla da predsednik nije kriv za ubijanje dece u školi"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Jelena Karleuša je Hit tvitu ispričala kroz šta je prošla nakon 3. maja

Pop diva Jelena Karleuša večeras je gost emisije "Hit tvit" na TV Pink.

Karleuša je uživo govorila o tome kroz šta je prošla nakon što je iznela mišljenje da predsednik naše države, Aleksandar Vučić, nije kriv za masakr koji se dogodio u beogradskoj školi 3. maja.

- Ja sam linčovana zato što sam iznela mišljenje da predsednik države nije kriv za ubijanje dece u školi. Moja porodica i ja smo prošle kroz takav pakao... - rekla je Jelena Karleuša i dodala:

- Kad se desio taj maj, ceo svet je gledao u nas. Sve televizijske stanice su o tome pričale i hvalile nas kako smo brzo doneli mere. A naši ljudi, koji sebe nazivaju opozicijom, su učinili sve da se taj pozitivan marketing koji se desio,preokrene. Spinovali su i napravili situaciju da je protest protiv nasilja u stvari protest protiv države - istakla je pevačica.

U odbranu joj je stao Dragan Vučićević, koji je istakao da ranije nije bio u dobrim odnosima sa Karleušom.

- To što su Jeleni uradili od maja do danas, samo zato što se politički nije složila sa njima, jeste najgori mogući medijski linč - dodao je novinar Dragan Vučićević.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Karleuša objavila audio snimak sa suđenja sa Cecom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JelenuBihJebaoUguzu

    15. oktobar 2023 | 23:12

    Jelena Srbija je uz tebe! 🇷🇸

  • Rade R

    16. oktobar 2023 | 02:42

    Svaka čast Jelena! Imaš podršku svakog normalnog čoveka u Srbiji! Iskreno se nadam da ima puno normalnih ljudi, svesnih situacije u zemlji!

  • Dragana

    16. oktobar 2023 | 11:42

    Zato malo ućutiš, ne komentarišeš svašta pa ne dovodiš svoju porodicu u takvu situaciju...pa ti vidi šta ti je važnije: biti u medijima ili dobrobit porodice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA