Jovana Jeremić otkrila kako se čelni ljudi Pinka ponašaju prema njoj: "Oprezna sam, poštujem autoritet"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Otkrila na koga je sa ružičaste televizije posebno slaba

Voditeljka Jovana Jeremić prešla je trnovit put, a danas sedi u voditeljskoj stolici TV Pink i vikendom vodi jutarnji program.

Ona je sa TV Happy prešla na ružičastu televiziju, a sada je otkrila kakav odnos ima sa čelnim ljudima Pinka, te se osvrnula na Milicu Mitrović i otkrila da li bi ponovo vodila rijaliti program, kao što je nekada "Parove".

- Ja sam to već prošla, ali uvek sam tu da pripomognem. Volim da idem u "Elitu" i da gostujem kod njih i da koketiram s tim formatom. Ako me Milica pozove uvek ću ući - pa progovorila o karijeri i Milici Mitrović, koja je na čelu Pinka sa svojim suprugom Željkom.

- Želela bih da istaknem ko mi je najviše pomogao, a to su moćne žene. Najviše su me sputavale isfrustrirane žene jer nisu ostvarile karijeru kao što sam ja. Jedna moćna žena je Milica, koju iskreno volim i to nema veze s televizijom, mislim da je ona neko ko čuva tu imperiju. Nekako sam slaba na nju, ne znam kako to da objasnim. Ona je meni šefica i ja poštujem njen autoritet, nisam jedna od onih koja će to da zloupotrebi, želim da čuvam to ceo život. Zato sam jako oprezna i negujem sve to - rekla je Jovana za "Srbiju Danas".

(Telegraf.rs)

Video: Snimili smo Jovanu Jeremić samu na Adi: Njeno telo grmi, a ispod helanki seva bikini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • novi beograd

    14. oktobar 2023 | 22:46

    Ova je u rangu miljane kulic po mentalnom sklopu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA