"Milica ima X faktor i ona može da peva i folk i pop": Kompozitorka se nada saradnji sa Pavlovićevom

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sara je posebno oduševljena Miličinim pevanjem, te je na Instagramu podelila snimak iz naše emisije, a tim povodom se i oglasila za Telegraf.rs

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović gostovala je u emisiji "Love&Live" u kojoj je govorila o predstojećem koncertu u Areni 23. decembra,  ali je i otpevala pet pesama i oduševila publiku.

Posebno je iznenadila mnoge odabravši dve pop numere za izvođenje u akustičnoj verziji koje nimalo nisu "lake" za pevanje: "Jesam te pustila" Aleksandree Radović i "Da se opet tebi vratim" od Nine Badrić, a za obe pesme je muziku i tekst pisala kompozitorka Aleksandra Sara Milutinović.

Sara je posebno oduševljena Miličinim pevanjem, te je na Instagramu podelila snimak iz naše emisije, a tim povodom se i oglasila za Telegraf.rs.

- Odlično je otpevala, baš sam zadovoljna. Nikako da, što se tiče saradnje, "klikne" neka pesma. Ja sam njoj pred kraj albuma poslala neki demo snimak za nju, ali je ona već zatvorila album. Tako da se nadam da će nešto od saradnje biti - započela je Aleksandra za Telegraf.rs i dodala:

- Koliko se sećam, ona je i krenula u školu Aleksandre Radović gde je pevala pop numere, pa je kasnije u "Zvezdama Granda" krenula i folk.  Ona zapravo žanrovski nije čista folk pevačica, ona je žena koja ima X faktor i ona može da peva i folk i pop - zaključila je kompozitorka Aleksandra Milutinović.

Podsetimo, dva i po meseca je ostalo do koncerta Milice Pavlović u Areni. Nakon što su rasprodate 3 zone, Milica je na insistiranje fanova rešila da proširi još dve zone "Vip fan pit" kao i kategoriju "Barski sto", te su nove karte od pre nekoliko dana u opticaju.

Celu emisiju "Love&Live" i svih pet numera koje je Milica otpevala u akustičnoj verziji, pogledajte klikom na link.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA