Nova epizoda kviza "Jedno pitanje": Večeras u 22 sata na UNA televiziji

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U još jednom izdanju omiljenog kviza "Jedno pitanje" upoznaćete nova dva fantastična takmičarska para koji će se boriti da osvoje što veću novčanu nagradu iz najvećeg nagradnog fonda do sada u jednom domaćem kvizu

Dva prijatelja, Bogdan i Mihajlo, nisu imali dilemu oko toga šta bi radili sa osvojenim novcem. Kao vatreni navijači Partizana, odmah bi kupili sezonske karte za utakmice svog omiljenog kluba.

S druge strane, simpatični otac i ćerka iz Sarajeva, Saša i Sara, imaju malo drugačije planove. Saša je otkrio da bi osvojeni novac potrošio na neko putovanje, dok bi njegova lepa naslednica, mlada rediteljka Sara, volela da novac od nagrade uloži u diplomski film.

Saša i Sara, osvojili su voditeljku Mariju Kilibardu iskrenošću i humorom, a da li će im to biti dovoljno da osvoje i nagradu - saznajte večeras u 22 sata na UNA televiziji.

"Jedno pitanje" je emisija licencirana od strane NBCUniverzal Formata, koji su deo Univerzal Internacional Studija, divizije Univerzal Studio Grupe. Originalna verzija kviza emitovana je na Kanalu 4 u Velikoj Britaniji, u produkciji Chalkboard TV i Motion Content Group. Pored znanja koje je potrebno da se osvoji novčana nagrada od čak 10.000 evra, neophodna je intuicija, malo sreće, ali i neizostavna pomoć voditeljke - a pravila su jednostavna: Takmičarski par od voditeljke dobija jedno pitanje i 20 odgovora, gde će sistemom eliminacije, pokušati da dođu do jedinog ispravnog odgovora. Ako takmičarski parovi uspeju da savladaju sve korake koji su pred njima, čeka ih vredna nagrada u iznosu od 10.000 evra.

UNA TELEVIZIJA dostupna vam je putem:

Set top box alotment Avala (na poziciji 11)
MTS (na poziciji 125)
mSAT (na poziciji 107)
Orion Telekom (na poziciji 11)
BeotelNet (na poziciji 11)
Xplore TV (na poziciji 10)
Supernova (na poziciji 25)
YettelHipernet TV platforma (na poziciji 14)
ST Cable (na poziciji 47)
KBC NET (na poziciji 11)
NEXT (na poziciji 24)
Jotel (na poziciji 27).
(Telegraf.rs/PR)

Video: Porodila se Nadica Ademov, ludo slavlje uz Darka Lazića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA