Evo koga je Stanivuković dozvolio: Ovi pevači nastupaju u Banjaluci za Novu godinu

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Poslednjih nekoliko meseci jedna od glavnih tema bila je zabrana određenim pevačima iz Srbije da pevaju u Banjaluci.

Razlog za to je što gradonačelnik ovog grada smatra da je neprimereno da izvođači poput Desingerice i Pljugice, ali i Breskvice nastupaju u gradu koji on vodi.

Ipak, ima i pevača koji su poželjni u prestonici Republike Srpske, pa će tako upravo neki od njih uveseljavati publiku za Novu godinu.

Kako prenosi Capital.ba, Grad Banjaluka objavio je javni poziv za organizaciju proslave Nove godine na otvorenom gde je istovremeno otkriveno da će publiku 31. decembra 2023. godine zabavljati Željko Samardžić.

Lepa Brena nastupiće dan nakon, a istovremeno je otkriveno i koliko će Grad izdvojiti za njihove nastupe i celokupnu organizaciju. Planirano je da se na proslavu potroši 189.001 KM, odnosno nešto više od 92.500 evra, piše "Klix.ba".

Cifra je značajno uvećana u odnosu na prošlogodišnju, kada je Banjaluka za "najluđu noć u godini" izdvojila 139.060 KM , odnosno oko 70.000 evra.

Kada se radi o gradovima Bosne i Hercegovine, u Sarajevu će 31. decembra nastupiti bendovi Zabranjeno pušenje, Crvena jabuka, Bombaj štampa i Letu štuke. Takođe, u planu je i učešće animatora, koji će zabavljati publiku između nastupa.

Mostarce će u Novu godinu uvesti Željko Joksimović.

Na Trgu slobode u Tuzli će takođe biti upriličen javni doček Nove godine, a u zabavi na otvorenom glavno mesto će zauzeti Bajaga i Instruktori.

(Telegraf.rs)

Video: Stanivuković brutalno odgovorio na šok obraćanje Desingerice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika

    12. oktobar 2023 | 08:17

    Lepo. U ova teska vremena narod treba i da se proveseli.

  • Joja

    12. oktobar 2023 | 09:57

    Nastupa kultura od koje deca i omladina nema nista lose da dozive i vide, dok ovih drugi itekako ima, gluposti nekulturne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA