Barbara Bobak isprozivala fitnes bliznakinje zbog sramnog poteza: Njena imitacija je pravi hit

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Barbara je imitacijom gestikulacije i specifičnog izgovora fitnes bliznakinja nasmejala svoje pratioce na društvenim režama i naravno direktno ih prozvala

Pevačica Barbara Bobak, poznata po svom humoru, po ko zna koji put oduševila je korisnike društvenih mreža svojom imitacijom fitnes bliznakinja, Julije i Natalije.

Ove dve devojke poznatije pod imenom fitnes bliznakinje, javnost su podigle na noge davanjem svog psa Bekija u azil, samo par meseci od kako su ga usvojile.

Jedna od mnogobrojnih poznatih lica koja su se oglasila na ovu temu, je i pevačica Barbara Bobak, koja je imitacijom gestikulacije i specifičnog izgovora fitnes bliznakinja nasmejala svoje pratioce na društvenim režama i naravno direktno ih prozvala.

Ležeći u krevetu i mazeći se sa svojom ljubimicom, belom mačkom Ružom izjavila je:

- Doduše, kad malo razmislim Ružo, imam posao, ja imam posao i moram da putujem, znaš da sam ja na putu pet dana nedeljno! - pa je dalje nastavila besnim tonom: "pa je opet zbrinuta mamicu vam ..."

@balkanska_kafana_ #barbarabobak #fitnessbliznakinje #viral #viralvideo #trending #popular #popularcreator #popularvideo #balkan #balkantiktok #fyp #viraltiktok #video #tiktok #foryou #fypシ ♬ Originalton - 𝐵𝑎𝑙𝑘𝑎𝑛 𝑆𝑝𝑜𝑡𝑖𝑓𝑦‘

Kod pevačice u videima često možemo videti da je ona veliki ljubitelj životinja, i po njenoj reakciji može se zaključiti da ona ne podržava sraman postupak popualrnih bliznakinja.

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA