Otkriven pol bebe koju Biković čeka sa lepom Ivanom

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Najpopularniji srpski glumac i crnogorska pravnica, koji se zabavljaju nešto više od dve godine, s nestrpljenjem očekuju prvo dete

Miloš Biković i njegova devojka Ivana Malić čekaju prvu bebu, a sada je otkriven i pol.

Bikovićeva porodica za par meseci će postati bogatija za dečaka.

Najpopularniji srpski glumac i crnogorska pravnica, koji se zabavljaju nešto više od dve godine, s nestrpljenjem očekuju prvo dete.

Podsetimo, Miloš Biković se nedavno oglasio na društvenim mrežama i otkrio detalje o trudnoći njegove izabranice, kao i svom očinstvu.

- Ivana i ja smo srećni što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vam se obratiti - napisao je glumac na svom Instagram profilu.

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARS

    10. oktobar 2023 | 16:12

    E moj Miloše i ti si potpao pod interes žene, da se pokaže u medijima što joj je i bio cilj udaje, jer ti si ipak popularan glumac ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA