Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marika

    10. oktobar 2023 | 09:56

    Pa dajte ljudi taj "čuveni" Miki nije nikada bio pčelar. On je sa ocem tovio svinje i imao sto pokušaja da bude kuvar trgovac, kafedžija a sad po drugi put hoće da bude marketing menadžer. Kome ? Pa pogledajte sliku da tom logom liči li na nekoga ko će nekoga neukog podučiti marketingu. Koješta. On zna da kuva, relativno je dobro informisan obzirom da je završio samo osnovnu školu ima neku seljačko-mangupsku spisku i to je to. Zadruga je za njega bila najveći domet u "karijeri" sve mu je ostalo mangupiranje u provinciji.

  • Šumadinac

    09. oktobar 2023 | 21:00

    Koga ti interesuješ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA