Futa za Telegraf otkrio detalje naslovne numere iz filma o Džeju: "Ceca je plakala kada smo je pozvali"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

- Bilo je par pevača u opticaju ali je jednoglasno izabrana Ceca, kako zbog njene emocije u glasu tako i zbog činjenice da su bili bliski prijatelji - rekao je on

Suprug slavne Marine Tucaković, Aleksandar Futa Radulović, potvrdio je za Telegraf da će folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pevati naslovnu numeru u filmu o Džeju Ramadanovskom.

Nakon što smo dobili informaciju da će u filmu premijerno biti puštena i numera koju su Marina Tucaković i Futa radili za Džeja a koju on nikada nije snimio u studiju, kontaktirali smo Radulovića koji nam je ispričao kako je odlučeno da baš Ceca otpeva tu pesmu.

- Bila je ta jedna pesma koja je stajala u fioci a koju smo Marina i ja napisali za Džeja. Imao sam i demo kako je on peva. Tako smo došli na ideju da se ta pesma snimi. Upotrebili smo deo demo snimka a za drugi deo nam je pomogla veštačka inteligencija. Tako smo odlučili da njegovu izvedbu stavimo na kraj filma- otkriva Futa i dodaje.

- Nakon toga s,mo razmišljali koga bismo mogli da angažujemo da tu pesmu otpeva kao naslovnu za film . Bilo je par pevača u opticaju ali je jednoglasno izabrana Ceca, kako zbog njene emocije u glasu tako i zbog činjenice da su bili bliski prijatelji. Kada smo pozvali Cecu bila je jako emotivna, odmah je pristala, bilo je i suza - rekao je Radulović za Telegraf.

Podsetimo, Telegraf je ekskluzivno otkrio da će Ceca pevati naslovnu numeru u filmu o Džeju koji bi trebalo da se nađe u bioskopima u decembru.

Film prati odrastanje i karijeru jednog od naših najvećih legendi folk muzike a u njemu glume istaknuti glumci.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca brutalnim izdanjem "pomutila vid"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    9. oktobar 2023 | 15:43

    Pošto ovaj u poslednje vreme ima neke ispade verovatno do kraja Ceca ovo neće ni otpevati......ili će otpevati pa će se suditi zbog autorskih prava i novca......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA