Dve karte za koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu prodaju za 10.000 evra

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Jedna osoba je ostavila oglas na jednom sajtu da prodaje karte za koncert Aleksandre Prijović, a za jednu kartu je cena paprena

Pevačica Aleksandra Prijović rasprodala je u rekordnom roku čak četiri Arene Zagreb, a kako se zbog njenog uspeha u Hrvatskoj podigao hajp, jer je smatraju "cajkom", na jednoj internet stranici za prodaju osvanuo je neočekivani oglas.

S obzirom na to da je rasprodala sve karte za sve četiri Arene, pojavili su se razni oglasi, a jedan od njih je privukao veliku pažnju.

Naime, jedna osoba je ostavila oglas na jednom sajtu da prodaje karte za koncert Aleksandre Prijović, a za jednu kartu je cena paprena - čak 5.000 evra.

- Dve karte za Priju, prvi koncert (gost: Lepa Brena), cena po ulaznici 5.000 evra. Generalno, idem na koncert, ovo je cena po kojoj bih se rastao od ulaznica, ko želi i može platiti, tu sam - napisao je muškarac u opisu oglasa.

Aleksandra Prijović Printskrin

Podsetimo, Prijovićka je rasprodala 4 Arene Zagreb, pa će kod komšija pevati 1, 2, 3. i 4. decembra. Oko njenog uspeha u javnosti, pogotovu u Hrvatskoj se podigao veliki hajp, pa dok je mnogi osuđuju i vređaju, drugi dokazuju da je tamo i te kako vole i poštuju - jer nije mlo za samo četiri dana okupiti skoro 60.000 ljudi.

(Telegraf.rs)

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA