Hrvatski menadžer o Prijinom uspehu: Tvrdio da će biti velika zvezda, dok srpski kompozitor nije verovao

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 7

"Rekao sam mu kasnije u autu: "Ljuba Perućica nikad neće biti zvezda. Ali ova mala hoće!", ispričao je svojevremeno Edvin

Aleksandra Prijović već danima je jedna od najkomentarisanijih osoba iz regiona, nakon što je u Zgarebu u rekordnom roku rasprodala čak četiri arene, a o njoj je sada progovorio i hrvatski menadžer.

Naime, estradni menadžer Edvin Softić iz Hrvatske istakao je da je on odmah znao da će Prija biti velika zvezda, dok je njegov prijatelj i naš proslavljeni kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja, koji joj je napisao najveće hitove, tvrdio suprotno, ali se zbog toga pokajao.

- Poznati srpski autor, moj prijatelj Dragan Brajović Braja rekao mi je da sam veštac. Aleksandra Prijović tada je bila devojka, negde je nastupala sa Ljubom Perućicom, a Braja i ja smo bili na ručku i slušali. Rekao sam mu kasnije u autu: "Ljuba Perućica nikad neće biti zvezda. Ali ova mala hoće!" - ispričao je Edvin Softić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Edwin Softić (@edwinsoftic)

Softić je Aleksandru prvi put video pre desetak godina. Njegov prijatelj Brajović čudio se i govorio Edvinu kako ona ni po čemu ne može biti zvezda, međutim on je bio ubeđen u tome da će se Prijovićka proslaviti. Raspravu u autu, kao i sam događaj, potvrdio je i Brajović u jednoj TV emisiji.

- Tu sam se zeznuo u startu. Promašio sam, jako. Aleksandra je u to vreme bila kao u offu, gurala je Ljubu u prvi plan i mislio sam da će on biti zvezda. Nemam problem da kažem da sam se osramotio. Softić je bio sa mnom i rekao da grešim. Odmah je to video. Baš sramota - rekao je Brajović, dok je u Aleksandri, Softić odmah prepoznao onaj 'faktor X', ističući da svi mladi pevači dobro pevaju, lepo izgledaju, ali malo ih ima "ono nešto". Već tad je to video u Aleksandri.

- Sjajno peva, mirna je, povučena, sramežljiva žena. Svima govori 'vi'. Godinu dana trebalo mi je da je naučim da mi kaže 'ti'. Nedavno smo bili u Beogradu, pričali i sad smo konačno na 'ti'. Jako teško joj je to išlo. Dobro odgojena mlada žena koja je svojim trudom, glasom, stvorila apsolutno sve - govori je Softić, prenosi "24.sata.hr".

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Helena

    8. oktobar 2023 | 15:39

    Lepa, ljupka, prijatna...predivan glas... Zasluzila je da bude zvezda. Dao joj Bog 🙏🏻 Naravno, ima i onih kojima pomaze onaj necastivi. Svojim stajlingom na njega i podsecaju. E, oni laju i reze na zvezdice -dobrice, kao sto je Aleksandra Prijovic.

  • XY

    8. oktobar 2023 | 17:34

    U pravu je Braja. Ova nikad ne može biti zvezda sem da ovako plaća da se o njoj pišu hvalospevi. Šta god se pisalo ne može se sakriti da više od polovine Arene pune ovi sa poklonjenim kartama i pozivnicama.

  • Mm

    8. oktobar 2023 | 18:31

    Mnogi pevaju odlicno pa nisu postali poznati. I njena majka peva odlicno pa se nije probila. To znaci da mora neko da te probije. Kako je ona stigla do braja? Preko udaja normalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA