Hrvati otkazali koncert Saše Kovačevića: Oglasili se organizatori, meštani napravili pobunu

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

"Obaveštavamo vas kako smo primorani da otkazažemo koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. oktobra", piše u objavi

Koncert pevača Saše Kovačevića, koji se trebao održati 24. oktobra u sali za venčanja u Bibinjama je otkazan kako prenose mediji iz regiona.

Organizatori su poručili da je koncert otkazan zbog neslaganja meštana s njihovim izborom izvođača.

- Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresirane publike, obaveštavamo vas kako smo primorani da otkazažemo koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. oktobra - piše u objavi.

- U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika opštine Bibinje i ostalih meštana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i doneli ovu tešku odluku. Zahvaljujemo na razumevanju i vidimo se uskoro na novim koncertima - napisali su, dodajući kako će svi oni koji su već kupili karte dobiti povraćaj celokupnog iznosa.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hrvatska

    8. oktobar 2023 | 13:37

    Ovo nema nigde u EU, samo u Hrvatskoj - otkazes koncert samo zato sto je pevac srbin i to onako kao da je to najnormalnije. Nacisti - srecom ogranicenog dometa u mirnodopskim uslovima.

  • Make

    8. oktobar 2023 | 11:34

    Samo Tompson moze ! Naša sleparija ide da se ponizava . Priji svaka cast ,ona bije kao maljem! 4 Zagrebacke arene, a moze i Jos.

  • Duska

    8. oktobar 2023 | 18:35

    Pa kod nas moze 'ladno da peva ko zeli. Mi ko stoka idemo, tumaramo, koga vidimo mi se radujemo, na mi ni brige ni pameti. Nama nasi ne valjaju a sve tudje nam je super.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA