Ivan Milinković prvi put o tome kada su ga zamenili sa Džinovićem na nastupu sa Monserat Kabalje

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

"Nije bilo srećnijeg čoveka od mene, a onda mi se sve srušilo"

Poznate ličnosti vole da gostuju kod Harisa Džinovića u "Muštuluku" gde uživaju ne samo u njegovim specijalitetima već i pričama koje rado podele sa svojim domaćinom i gledaocima UNA televizije.

Ovog puta, saznali smo nešto što ni sam Haris nije znao, a to je da je slučajno "preoteo" nastup svom kolegi Ivanu Milinkoviću sa legendarnom operskom divom Monserat Kabalje u Beogradu 2011. godine.

Džinović je počeo priču o tom čuvenom gostovanju jer mu je bilo izuzetno teško da nauči napolitansku ariju koju je otpevao sa Monserat, a nije ni slutio da će podsetiti Ivana na jedan bolni trenutak u karijeri.

Španska operska diva imala je običaj da u svakom gradu u kojem gostuje, pozove domaćeg umetnika kao specijalnog gosta, da stane na pozornicu s njom, i njen menadžment u Beogradu je odabrao Harisa Džinovića:

-Ja sam joj bio gost sa tri numere. Izabrao sam dve, a ona je ultimativno rekla da mora biti i ova ("Not ti scordar di me"). Niti znam tu pesmu niti sam čuo ali je moram naučiti. Odlična je pesma ali ima velike skokove, to su operske lage. Nije loše bilo, zajedno smo pevali. Preteška mi je pesma bila, učio sam je 15 dana, ova pesma je bila baš zahtevna. Druge su mi bile laganini zato što sam ih pevao dosta dugo po raznim kafanama, na dernecima za svoj merak” prisećao se Haris sa osmehom, a Ivan se potom nadovezao:

Muštuluk, Una TV Foto: Promo/ Miroslav Milić

-Veruj mi sad, vrlo je zanimljiva priča, a upravo je ovo što Hari priča. Živa istina. Dobijem poziv pred koncert Monserat Kabalje, da joj ja budem gost. I ja, nema srećnijeg čoveka od mene, letim i ovi moji iz "Legendi", dok sam bio sa njima. komentarišu – ijaoo.... Međutim, nakon tri dana, organizatori koncerta su ponovo pozvali Milinkovića:

-Ivane, nešto su odlučili malo drugačije, pevaće Haris, Dobro rekoh, a meni se sve srušilo... Ali dobro, vidi sad kad pričaš to, ja se sećam svega, jedan na jedan kako je bilo. I slušao sam koncert i sve, i nije lako, to su sve zahtevne numere i znamo šta je bila Monserat. Bravo Hari, i za to svaka čast.

Gosti su bili iznenađeni ovom iskrenošću ali i oduševljeni kolegijalnošću i velikim poštovanjem između Harisa i Ivana koji su zajedno otpevali upravo ove poznate italijanske kancone.

(Telegraf.rs/PR)

Video: "Jelena će se snaći, Duško ima muške kodekse": Šako prokomentarisao Karleušin i Tošićev razvod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA