"Moj drug je bio s njom za novac": Kristijan Golubović izneo teške optužbe na račun Aleks Nikolić

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Nekadašnjem robijašu  i rijaliti učesniku nije sveto ni to što je pobednica Zadruge u blagoslovenom stanju i ne prestaje da iznosi optužbe na njen račun

Bivši zadrugar Kristijan Golubović izneo je teške optužbe na račun trudne Aleksandre Nikolić koju je optužio da se bavila najstarijim zanatom.

Nekadašnjem robijašu  i rijaliti učesniku nije sveto ni to što je pobednica Zadruge u blagoslovenom stanju i ne prestaje da iznosi optužbe na njen račun.

Navodno, on tvrdi da za ove optužbe ima i dokaze i da se ne plaši da ode i na sud.

- Od Makedonije do Švajcarske preko splavova po Beogradu i Zadruzi, sve ono što ne bi pas s maslom pojeo. Ona je jako mlada počela da se bavi prostitucijom, i to je velika žalost. Ona je socijalni slučaj. Ali setite se kad sam ja napao nju i rekao šta se bre tu foliraš sa: "Deki, volim te najviše na svetu, niko nas ne može rastaviti. Nista nam ne može biti". Da li se sećate vi tih momenata, to su svi zaboravili - priča Kristijan za "Scandal" i dodaje:

- Ona je prostitutka. Zato što je moj drug spavao sa njom i dao joj pare za taj intimni odnos i rekao je, ako te ona na primer za to tuži, ti kaži, ja ću doći na sud i idemo na poligraf, a ona neka kaže da nije. Znači razvrat, pijanstva, skandali - završava Kristijan.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Aleksandrom i da je pitamo da ali će da tuži Golubovića, ali se ona nije javljala na telefon.

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubović glumio profesora u osnovnoj školi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    3. oktobar 2023 | 10:34

    Ostavite devojku na miru. Pa i da je bila prostitutka zar nema pravo da krene novim ispravnim putem. Ona moze biti bolja zena i majka od drugih zena. Koliko zena u radno vreme muzeva se bave poslovnom pratnjom a da muzevi ne znaju. Sve sto je vredelo zapad je unistio. Vrednosti i porodice nisu vise sto su bile. Mnogo devojaka , sponzoruse , su sa matorcima zbog novca.Danas je pravo umece odrzati normalnu porodicu i vaspitati decu.Zato pruzite sansu svakome ko zeli ici na ispravan put. Takvima treba pomoci.

  • srecko

    3. oktobar 2023 | 09:21

    Ma ti sve znas

  • W

    3. oktobar 2023 | 16:33

    I ti bi bio da imas love, ali slepac je slepac 🥸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA