Otkriveno gde borave Ognjen Amidžić i Mina nakon što su napustili stan na Dorćolu: Lokacija je suvi luksuz

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Svima je jasno koliko je skupo živeti u ovom naselju

Voditelj Ognjen Amidžić i  Mina Naumović postaće roditelji za nekoliko meseci, zbog čega su se iselili iz stana na Dorćolu.

Kako je Telegraf otkrio, oni su odlučili da renoviraju ceo stan, kako bi sve prilagodili novim potrebama, a sada je Mina otkrila i gde trenutno borave.

U pitanju je stan na lokaciji Beogradu na vodi, a Mina je pokazala i neverovatan prizor sa prozora koji ih budi svakog jutra.

Svima je jasno koliko je skupo živeti u ovom naselju, čak i na neki kratak period, te nema sumnje da Ognjen ne štedi kada je u pitanju komfor njegove partnerke.

Podsetimo, izvor je za Telegraf otkrio da mladi par ruši ceo stan, kako bi napravili sve po svom ukusu.

- Srušiće skroz stan, ceo sprat. Hoće da renoviraju po svom ukusu i da naprave sobu za bebu. Anagažovali su vrhunske arhitekte i izvođače koji će ispuniti njihove zahteve i želje - kaže naš izvor i dodaje:

- Oni će neko vreme živeti na drugoj lokaciji dok se sve to ne završi. To je dug proces i sigurno će trajati nekoliko meseci. Iseljavaju se za 10 dana.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Bursać i 10 godina mlađi pevač nakon venčanja pomenuli prinov

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA