Prija je preko 100.000 evra dala za kostime: Samo minđuše koštaju papreno, a poznati brend je kreirao za nju

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Pevačica je brinula o svakom detalju, a većinu autfita potpisuje Alexander McQueen

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je dva spektakularna koncerta u Štark areni, a večeras se očekuje i treći, poslednji zakazani za ovu godinu u Beogradu.

Prija se obe večeri presvukla po tri puta, a sinoćni stajlinzi su dominirali.

Kombinacija koja je najviše pažnje privukla definitivno je crvena, kožna sa kaiševima brenda Alexander McQueen. U pitanju je korset ukombinovan sa suknjom, za koji je Prijovićeva odvojila ogromnu svotu novca.

Cena korseta je 3.900 evra, dok je suknja 2900 evra, a čizme istog brenda koštaju 1900 evra. Što bi značilo da je samo za jedan autfit odvojila 8.700 evra.

Stajlinge joj je radio mladi srpski kreator, koji je birao uglavnom ovaj britanski brend za većinu autfita.

Još jedna kombinacija koja je privukla dosta pažnje jeste haljina kojom je Aleksandra završila koncert. Dugu, crnu toaletu sa štrasom, Prija je upotpunila skupocenim minđušama sa kristalima marke Oskar de la Renta, koje koštaju 300 evra.

Kako saznajemo, za dve večeri i šest stajlinga, u koje računamo i nakit i aksesoare, Aleksandra Prijović dala je preko 100.000 evra, a očekuje se da će i večeras iznenaditi kreacijom koja je rađena specijalno za nju.

(Telegraf.rs)

Video: Prija se presvukla u crvenu kožnu haljinu, pa zapevala "Dam dam dam": Tresu se tribine u Areni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    30. septembar 2023 | 18:47

    Ovo je uzor našoj omladini a ne pamet, znanje i skromnost!!! Gde su naši naučnici, doktori, profesori, ekonomisti, inženjeri i tdd. Dok pojedini nemaju šta da jedu nemaju gde da žive i tdd . Dali je to hrišćansko tako se ponašati. Treba pročitati 10 božijih zapovesti i 10 najvećih greha! Naravno i poštovati ih!!!!

  • Pravda

    30. septembar 2023 | 18:50

    Dali su ikad dali sirotinji od narodnih para!!!!!

  • Mila

    2. oktobar 2023 | 20:47

    Prvo je ružno što je nazivate Prija jer ima lepo ime, a prija je vrsta rodbine. Žena ulaže u sebe i svaka joj čast, izgledala je vrhunski i čemu negativni komentari, svoje pare daje i može joj se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA